21 Авг 2017, 13:53
учудвам се на какви неща измисялт мъжете, за да занесат на половинките си след раждането на наследника им.

Но да донесеш орехи с черупките, изисква се рядка изобретателност за това решение.
16 Окт 2017, 14:01
Моя и трита пъти връхлиташе в родилна зала с огромен букет за мен.

Така и не се научи, че не ми трябват това, а искам просто да ми донесе някой друг плод, някой сандвич и кисело мляко.

След което ентусиазиран отиваше до магазина и вземаше кола и шоколади, различни мезета за да почерпи лекарите, някакво уиски. За мен забравяше от вълнение, но винаги беше приготвен с четка и шишета за бебето. На следващия ден след махмурлука, му пращах смс със списък какво искам. Три пъти...последния път не беше по-добре от първия път.
16 Окт 2017, 20:35
Понякога бащите са толкова забавни, да не знаеш да им се смееш, да им се радваш, или да ревеш. Много неадекватно се държат, а има и такива, които нищо не носят, направо са още по-зле. :) Поне другите с апомислили, а има такива, които не мислят нищо/
11 Апр 2018, 17:31
Моят ми донесе храна. Покрай суматохата от раждането - влизам аз сутринта в болницата, клизми млизми дрън дрън и докато снеса и той денят свършил. Докат са освестя, то изпуснала съм вечерята. Родата нахрани дофторята, на мен ми се каза "Благодаря за внучето" и тва е. а аз гладна, жадна, немила и недрага.. добре че мъжо тогава беше послушен и беше изпаднал в рядък момент на умиление, та се разходи до болницата и ми донесе едене и пиене. Може нищо да не е, ама го помня още... ааа сещам се още нещо! Купил едно блъснато колело за 10 лева, щот на мен много ми се караше колело.
12 Апр 2018, 09:08
Интересното е как, лсед като се роди детето, всички започвата да мислят за благодарност към лекарите, но никой не се сеща за благодарност към жената, че е свършила цялата работа, че се е мъчила там да роди и никой не й казва "благодаря ти, че ме дари с дъщеря/син".
Всички гледат да почерпят лекарите, пък жената, тя си е добре!
та на моето раждане, второто беше през нощта, никой нищо не ми донесе, на следващия ден получих 2банана, толкова се бяха сетили за мен мъж и роднини.
12 Апр 2018, 17:32

Много се забавлявах, докато ви четох. Аз след раждане бях зверски гладна и двата пъти. Първият път казах: "Искам нещо за ядено, какво и да е то, а втория път знаех - шоколад. Точно се наядох и ми донесоха вечерята, която ми се полага от болницата - хахах - абе и нея пробвах, много бях освирепяла. Иначе при изписването нашия тати ме зарадва със златна висулка и двата пъти - различни :)
12 Апр 2018, 18:12
Мъжете не осъзнават колко е важно жената да получи жест и признателност от тях - цветя, благодарност, подарък, кйто да остане за спомен завинаги!
Обикновено всички се втурват да обгрижват лекарите,наистина е така.
При моето раждане таткото се сети за мен чак когато се прибрахме, донесе ми храна - да, но не показа никаква благодарност, уважение, целувка, така се беше ошашавил.
13 Апр 2018, 14:15
Не ми донесе абсолютно нищо, когато родих. Дори и вода не ми донесе, всичко необходими донесе майка ми, така и неговия род не успя да преглътне момичето в семейството ни. За щастие, месец след раждането прекратих връзката с господина, скоро след това се събрах с друг мъж, който дъщеря ми нарича татко.