Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да разкараме мъж натрапник? Съвети и идеи

06 Мар 2015, 15:47

Според мен заучени фрази са доста смешни, просто му казвате нормално, че не ви се занимава и толкова.

29 Авг 2017, 13:50

малко смешни съвети, особено тези които казваш, че името ти го има в справочника. мисля, че всички, които са минали 18 години знаят как да се отърват от мъжа без да използват такива глупави остроумия.

11 Сеп 2017, 12:55

Наистина доста глупави и не подхождат на една жена, която иска да се докаже като такава. По-скоро е за раздел Тийн свят, отколкото за Дамски клуб.

11 Сеп 2017, 14:52

Аз просто казвам, че сега не е подходящ момент и може би друг път и толкова. Досега не ми се е случвало след като откажа спокойно и възпитано няой да продължава да настоява. Но с подобни отговори като примерите тук, господина веднага получава сигнал, че аз се правя на интересна и може би всъщност искам да ме охажва повече, отколкото наистина да ме остави на мира.

22 Окт 2017, 09:42

Определено идеите са в стила на тийнейджърка или на някоя недорасла недоразвита шаврантия, каквито бяха в секса и града.

02 Яну 2019, 14:31

Блокирам му телефонния номер. Блокирам го, ако трябва, и във ФБ.
Пък ако продължава, мога и с полиция да го заплаша :lol:

02 Яну 2019, 15:46

Съни написа:Блокирам му телефонния номер. Блокирам го, ако трябва, и във ФБ.
Пък ако продължава, мога и с полиция да го заплаша :lol:

И аз тъй правя, но до полиция не сме се докарвали още :+1:

23 Май 2019, 12:27

И аз бих блокирала телефонния му номер. А посмее ли да ме дебне и причаква, просто отивам в полицията. Въобще нямам търпимост към такива.

29 Май 2019, 15:20

Слава Богу, не съм случвала на такъв мъж. Обаче имам познат, който не можеше да се откопчи от обожателка :mrgreen: И тогава не е приятно!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3