06 Мар 2015, 15:47
Според мен заучени фрази са доста смешни, просто му казвате нормално, че не ви се занимава и толкова.
29 Авг 2017, 13:50
малко смешни съвети, особено тези които казваш, че името ти го има в справочника. мисля, че всички, които са минали 18 години знаят как да се отърват от мъжа без да използват такива глупави остроумия.
11 Сеп 2017, 12:55
Наистина доста глупави и не подхождат на една жена, която иска да се докаже като такава. По-скоро е за раздел Тийн свят, отколкото за Дамски клуб.
11 Сеп 2017, 14:52
Аз просто казвам, че сега не е подходящ момент и може би друг път и толкова. Досега не ми се е случвало след като откажа спокойно и възпитано няой да продължава да настоява. Но с подобни отговори като примерите тук, господина веднага получава сигнал, че аз се правя на интересна и може би всъщност искам да ме охажва повече, отколкото наистина да ме остави на мира.
22 Окт 2017, 09:42
Определено идеите са в стила на тийнейджърка или на някоя недорасла недоразвита шаврантия, каквито бяха в секса и града.
02 Яну 2019, 14:31
Блокирам му телефонния номер. Блокирам го, ако трябва, и във ФБ.
Пък ако продължава, мога и с полиция да го заплаша
02 Яну 2019, 15:46
Съни написа:Блокирам му телефонния номер. Блокирам го, ако трябва, и във ФБ.
Пък ако продължава, мога и с полиция да го заплаша

И аз тъй правя, но до полиция не сме се докарвали още
23 Май 2019, 12:27
И аз бих блокирала телефонния му номер. А посмее ли да ме дебне и причаква, просто отивам в полицията. Въобще нямам търпимост към такива.
29 Май 2019, 15:20
Слава Богу, не съм случвала на такъв мъж. Обаче имам познат, който не можеше да се откопчи от обожателка

И тогава не е приятно!