Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са по-добрите готвачи - мъжете или жените?

22 Ное 2011, 13:49

:) Мъжете са по-добрите готвачи,но когато готвят с желание ,а не по задължение..и когато има кой да ги оцени..

22 Ное 2011, 14:37

За пръв път когато мъжът ми реши да сготви беше боб в гювече, беше малко суров боба, но беше приготвен с любов!

22 Ное 2011, 17:10

Важното е да готвиш с желание. Моят мъж също готви страхотно, но само, когато както той самия казва, има "муза". :lol: :lol: :lol: Казано по-простичко ... има ли муза, има и манджа!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

22 Ное 2011, 21:41

uliana.bg написа::) Мъжете са по-добрите готвачи,но когато готвят с желание ,а не по задължение..и когато има кой да ги оцени..

Това е много точно казано: "Когато има кой да ги оцени" . Ако готвиш с любов и желание, и храната бъде вскусна, но имаш някой темерут насреща...на такъв само...за ядене...

11 Яну 2012, 17:44

Спорът за това, кой е по-добър в кухнята е толкова стар колкото и въпроса около началото на яйцето и кокошката. Можем ли определим обаче характера му в зависимост от това, коя е силната му страна в готвенето. Е мили дами, четете и определяйте, после споделете дали е така. :)

images (45).jpg
images (45).jpg (9.92 KiB) Прегледано 417 пъти

Мъжете, които редовно готвят с измислени рецепти по правило са креативни личности. Като основен пътеводител в приготвянето на ястията е достатъчна и една проста снимка. Такива мъже са чувствителни, но могат да възприемат всяка критика или предложение като враждебност.

images (44).jpg
images (44).jpg (10.17 KiB) Прегледано 417 пъти

Специалистите по скарата и барбекюто обичат да впечатляват, но също не могат да понасят забележки. Често този тип мъже приемат жената като домакиня със задължението да чисти у дома и да готви, пише агенция БГНЕС.

изтеглен файл (10).jpg
изтеглен файл (10).jpg (7.89 KiB) Прегледано 417 пъти

Любителите на микровълновата не се застояват дълго в кухнята. Те предпочитат да прекарват времето с приятелите си, отколкото пред печката, а удобството е ключов фактор. Този тип мъже обикновено са добри оратори, а разговорите с тях са дълги и приятни.

16 Яну 2012, 11:32

Факт е, че най-известните и добри готвачи в света са мъже но като процент най-много са жените.
Колко главни готвачи жени познавате на големи и престижни вериги ресторанти или хотели? :) Вижте и разните му кулинарни предавания и реалитита пак водещи са мъже :)

17 Яну 2012, 12:58

Няма занчение-важно е да имаш усет за комбинацията на продуктите,да имаш средства за качествени продукти и да си взискателен като консуматор. Мъжете са по търпеливи като пол и може би това им дава предимство понякога, защото изпипват нещата не бързат, когато започнат да правят нещо искат да е както трябва дори и заради тях самите. Всички знаем,че мъжете са чревоугодници , обичат да си похапват вкусно, това ги кара и да готвят вкусно... А жените, вечно бързат и са на диета , за тях храната, често не е удоволствие, а средство без, което организма не може...

08 Фев 2012, 11:30

valiart написа:Е добре, защо тогава казваме, че най-вкусни са на баба манджите?... Не на дядо :lol:

А колко жени имат кулинарни предавания... ?

08 Фев 2012, 14:38

Аз бих изразил своето скромно мнение , че съм един страхотен готвач ! :D
Всичко което мога се изразява в това: картофи да опържа , яйца да сваря , спагети да направя, все сериозни гозби :D

13 Мар 2012, 17:54

Естествено, че мъжете са по-добри готвачи :mrgreen: Колко жени главни готвачки си виждал :lol: Има и такива, но определено ние преобладаваме си мисля... Аз също готвя добре - криза е и уволних циганката дето ме хвалеше :lol: :lol: :lol:
Абе, правиш ли всичко с любов, нещата се получават ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 7