Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
03 Яну 2013, 15:23
В днешно време мъжете готвят по-добре, а относно жените познавам доста такива който даже едно яйце не знаят как да си опържат
18 Фев 2013, 23:36
Мъжете готвят наѝ-добре,друг е въпроса колко често го правим.
19 Фев 2013, 22:36
Аз също мога да се похваля с моят приятел които готви изцяло в къщи,и мога да кажа ,че според мен мъжете са по- добри в кухнята.
20 Фев 2013, 12:38
Добри са, защото не го правят постоянно и по задължение. Когато правиш нещо с желание най-често се получава, пък и са големи експериментатори.
20 Фев 2013, 12:47
Мъжете са по - добри! Може би защото са по - големи чревоогодници
20 Фев 2013, 13:06
Не съм съгласна. Бях гледала преди време интервю с мъж, известен готвач от чужбина, и го питаха същото. Той каза, че според него не е вярно, просто когато мъжът готви се забелязва повече. Може би те са по-добри в определени неща например скара, но за готвените ястия...Поне моите наблюдения са такива.
21 Фев 2013, 15:01
Смятам че всичко зависи от индивидоалните качества и способности на индивида, половите белези не определят качеството на крайният продукт.

А и много зависи от това, как възприемаш самото готварство, дали като досадно задължение и някакъв вид състезание, или като приятно и любимо занимание (професия). Както Кнфуций е казал: "Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си." Който обича да готви, ще готви добре, без значение от пола.
23 Фев 2013, 22:01
Жените, разбира се! Второ мнение за мен няма!!!!! Мъжете са добри в правенето на друго!!!!
23 Фев 2013, 22:44
Най-добрите готвачи са хората, които обичат да си хапват!Те имат усет за храната!
25 Фев 2013, 17:06
В масовия случай жените са по-добри от мъжете, защото го правят ежедневно и е всеизвестно, че практиката подобрява уменията и също така влагат доста любов. Но... известни кулинари и водещи, които правят кулинарни предавания са в повечето случаи мъже- ето в БГ медийното пространство- Ути Бъчваров, Иван Звездев, Лео.