Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
05 Ное 2011, 16:44
Пускам тази тема, съвсем напук на гаджето ми, което не влиза в кухнята, но твърди, че готви по-добре от мен. Няма да спомена, че най-добре готви, когато плаща сметката в ресторанта. Но какво ще кажете, вие,
мъжете.
07 Ное 2011, 10:17
Един познат ми беше споделил, защо мъжете са по-добри готвачи: Защото не го правят по задължение

! Според мен както има жени, които не могат да готвят, така има мъже, на които им се отдава готвенето.
11 Ное 2011, 15:08
Мъжът ми е много добър готвач, но той никога не готви нещо просто- ще направи например пълнен заек или някаква засукана риба, неща които аз мога само да ям
11 Ное 2011, 18:27
Е добре, защо тогава казваме, че най-вкусни са на баба манджите?... Не на дядо
11 Ное 2011, 23:07
valiart написа:Е добре, защо тогава казваме, че най-вкусни са на баба манджите?... Не на дядо

Е то тук май говорим за съвременните мъже, които също като жените се напъват да могат всичко
11 Ное 2011, 23:40
хи хи:))) сигурна съм, че съвременничките жени на тези "дуещи" се сега за големи готвачи мъже, след време като станат баби, внуците им пак ще казват, че на баба, манджите са най-вкусни;)
17 Ное 2011, 15:19
Чувала съм, че най-добрите готвачи били мъже, но моят личен опит показва друго. Според мен е важно желанието. Ако готвиш с желание нещата ще се получат.
17 Ное 2011, 21:43
зозо написа:Чувала съм, че най-добрите готвачи били мъже, но моят личен опит показва друго. Според мен е важно желанието. Ако готвиш с желание нещата ще се получат.

Правилно, най-важното е да се готви с любов!
21 Ное 2011, 16:59
не знам, ама си е друго жена да ти сготви как си требва!