Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Яйцето или кокошката – кое е по-вредно?

23 Яну 2017, 15:06

red_eyes написа:Кокошката според мен е по-вредно да се яде, месото й е пълно с какво ли не, даже допълнително после го обработват. Инжектират вода, за да тежи повече, но дали е само вода кой ли ти казва.

И аз съм на същото мнение, все пак яйцето си събира необходимото от организма на кокошката и е по-малков ероятно да бъде вредно, отколкото пилетата, които ги бутат с какви ли не хормони и какво ли още не.

26 Яну 2017, 11:39

Гледам да купувам по-скъпи яйца и да разчитам, че са по-свестни. Сега съм решила да почвам да си търся директни производители.

04 Мар 2017, 21:00

Rali_hr написа:Гледам да купувам по-скъпи яйца и да разчитам, че са по-свестни. Сега съм решила да почвам да си търся директни производители.

При нас има едно магазинче, където се твърди, че яйцата са от производител, ама как ли ги отглежда и дали се различава от магазините, като Билла например - само те си знаят. :roll:

Ядете ли яйца редовно?

27 Юли 2017, 10:11

Знам, че яйцата са много полезни, само че се чудя дали не прекалявам. Всеки ден ям поне по 2 яйца, дали ще са на закуска или след това ще ре прибера на обяд и ще си направя един омлет, но ми присъстват в менюто ежедневно. Какви ползи сте чували, че имат за тялото яйцата и вие ядетели ги често, колко според вас е нормално да се ядат яйца. Кога се пракалява с яйцата?

Re: Ядете ли яйца редовно?

27 Юли 2017, 11:13

Ям и аз почти всеки ден, това е един от основните ми източници на протеин. Въобще не се притеснявам, толкова са ми вкусни и си ги ям редовно без опасения и притеснения. Не вярвам, че могат да навредят, и аз като теб си хапвам по 2 яйца на ден.

27 Юли 2017, 15:55

Ям рядко, много ми е кофти когато ги ям без хляб, направо почва да ми се повдига, затова все търся някой къшей покрай тях. Как ги ядат хората само с домат, нараво не знам.

27 Юли 2017, 16:43

Пчела, на мен също не са ми много вкусни яйцата без хляб,е двам ги преглъщам, ама като знам, че трябва да ги ям без хляб, прежалвам се. Взех си един уред за омлети, в който яйцата стават много готини и затова там ги приготвям.
product_1652.jpg
product_1652.jpg (5.73 KiB) Прегледано 1789 пъти

01 Сеп 2017, 11:46

Ям много яйца, под всякаква форма, особено след като почнах да ходя на фитнес хапвам по 20-30 яйца седмично. Добавям ги навсякъде под всякаква форма... печени,варени, в печива, изобщо не се притеснявам, че прекалявам с тях.

01 Сеп 2017, 16:20

По 2 яйца на ден няма лошо.

02 Сеп 2017, 09:38

Зависи от диетата, ако е високопротеинна с много мазнини, яйцата са си основна част от менюто на хората, които я спазват. Иначе и аз ям някъде по 2-3 яйца на ден, зависи пак, някой път са повече, ако са в някое печиво.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6