Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
11 Сеп 2017, 15:58
Според мен е добре всеки да мине през такъв период, в който и сам ще осмисли себе си, ще има свободата да прави това, което иска, а не това, което някой казва, че трябва да се прави. Не трябва постоянно да се съобразяваме с другите. Може просто да решим вечерта да правим секс до късно с непознат, това може ли да стане као живеем с някой?
11 Сеп 2017, 18:52
Да се живее сам е голям кеф. Ама наистина. Точно докато съм живял сам са минали най-добеите ми години, преди да се задомя. Голямо удоволствие изпитвах от тоя живот. То не бяха купони, излизания, дивотия от всякъде.
13 Сеп 2017, 15:29
Никога не съм живяла сама, много ме е страх мен, ще се побъркам, ако живея самичка. Твърде съм страхлива, за да го направя.
13 Сеп 2017, 16:28
С всяко нещо се свиква, няма нищо страшно в това да постиш малко сам и да спиш самичък, нищо чак толкова страшно не се случва, но някои, особено жените сме склонни да драматизираме.
14 Сеп 2017, 10:31
за картко, като студентка съм живяла сама, чувствах се страхотно, най-много си почивах, бях най-отговорна към фигурата си, кеф ми диета, кеф ми друго, никой не ми се месеше. Можех да правя каквото си поискам, без да давам излишни обяснения на който и да е било.
16 Сеп 2017, 10:26
Имаш ли възможност, не я изпускай, поживей си сама малко, да си осмислиш живота, да си създадеш свой свят, със своите навици и желания, не се ограничавай само, защото за да не си сама. Няма нищо страшно, ще свикнеш и с това да си самичка.
21 Сеп 2017, 14:59
Дали ще е за седмица - месец, поживей сама малко. Да се видиш как ще се справиш, как ще се чувстваш. може пък да ти хареса толкова много. Човек трябва да опита от всичко.
28 Сеп 2017, 19:48
На мен ми е много трудно да живея с друг човек. Обожавам си свободата и личното пространство и ме дразнят и дребните неща в съжителството, направо откачам даже. Чудя се някои хора как живеят със съквартиранти по трима, четирима човека в един апартамент - направо ужас ми се струва.
28 Сеп 2017, 19:49
rali06 написа:На мен ми е много трудно да живея с друг човек. Обожавам си свободата и личното пространство и ме дразнят и дребните неща в съжителството, направо откачам даже. Чудя се някои хора как живеят със съквартиранти по трима, четирима човека в един апартамент - направо ужас ми се струва.
рали, а живяла ли си с мъж заедно? Да видиш тогава за какво става въпрос, да те дразни и да ти завзема всичко, и в същото време да не си представяш да го няма. : Пък представи си какво е да си с дете хаха
28 Сеп 2017, 20:01
На повечето жени им е мечта да живеят с половинката, а на мен въобще! Сигурна съм, че ще започне да ме дразни много, ако прекарваме повече време заедно. Да не говорим за битовизмите и другите глупости.