Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Сеп 2017, 10:11
rali06 написа:На повечето жени им е мечта да живеят с половинката, а на мен въобще! Сигурна съм, че ще започне да ме дразни много, ако прекарваме повече време заедно. Да не говорим за битовизмите и другите глупости.
Какво ще правиш, когато дойде времето да заживеете заедно? Признавам си, че е много трудно да свикнеш с някой и с неговото приссътвиет, особено, ако си живял сам,това се отнася за мъже, жени, съквартиранти, приятели дори на гости, баби и т.н. Затова може би е предимство, че ние българите се изнасяме от нас, когато си имаме половинка.
16 Яну 2018, 12:58
В момента съм сама, чувствам се страхотно, мина периода, в който се страхувах, че съм самичка, вече си стоя спокойно у дома сама. Гледам си филмчета, готвя си полезна и вкусна храна, не с елишавам от нищо. Имам много познати, които живейки сами спират да си готвят или карат само на фаст фууд. Аз не го правя, гледам си се подобаващо.
08 Фев 2018, 12:13
Много отдавна. Но сега ми харесва много повече и все пак всеки трябва да мине през такъв период, че да разчита само на себе си, дори и за елементарни неща, като това да си изпере дрехите и т.н.
17 Мар 2018, 17:45
ХУбаво е наистина да се научиш как да се справяш сам, иначе, докато тати носи, а мама меси, не можем да се научим как да пестим, да разчитаме на себе си и как да не правим глупости с парите си, пък и да не чакаме на готово. Имам приятелки, не могат да си пуснат пералнята сами...
19 Мар 2018, 14:45
kauda написа:В момента съм сама, чувствам се страхотно, мина периода, в който се страхувах, че съм самичка, вече си стоя спокойно у дома сама. Гледам си филмчета, готвя си полезна и вкусна храна, не с елишавам от нищо. Имам много познати, които живейки сами спират да си готвят или карат само на фаст фууд. Аз не го правя, гледам си се подобаващо.

аз баш така живея. Като цар на безпорядъка и на върха е снажната ми снага, гледайки победоносно и уверявайки себе си - цър съм и гостопар съм шъ знайти, гот ми е на мен сега, да живея ей така.. и фас фуудЪТ на някои хора (кото мен) им влияе пирифектно
19 Мар 2018, 14:46
Lisica написа:Повечето от нас почват да живеят отделно от родителите си, когато си намерят половинка. Но това не е за мен, свикнах със самостоялтеност, живеех до скоро със съквартирантка, но тя сега ще се мести да живее с гаджето си. Намерих си по-евтина квартира и мога да си я позволя и да живея там сама. Но никога не съм била сама.. страхувам се, че ще се справя, дали ще ми е добре, или ще се чувствам много самотна? Дали няма да ме е страх от нощта?

Вие живеели ли сте сами, как сте се чувствали, може ли да кажете, че това е било от най-хубавите ви времена или всъщност сте се чувствали самотни и изоставени? Ако искам винаги може да се върна при родителите си, но не искам да правя такава голяма крачка назад, спроед мен.. Вие как мислите, лошо ли е да се живее сам?
Лисица, една година и косур по-късно какво реши последно? Заживя ли сама? Половинка намери ли? На мен ми е любопитно как ти се е развил живота за тая година :)
22 Мар 2018, 12:36
Тъпо е да се живее сам, понякога човек има нужда да остане сам, но не за дълго.
22 Мар 2018, 14:04
В университета брои ли се?
Освен времето, докато учех, имах 3-4 месеца съвсем сама в празен апартамент, но като цяло откровам чара на живеенето сам, само ако е за кратки периоди (докато другите в дома са по света).
ЗА храната сте прави- когато съм сама за кратки периоди от време не готвя за себе си
22 Мар 2018, 18:11
Аз съм от хората, които обичат да са с компания. Да би било добре да пробвам за по 2-3 дни, но като се познавам, няма да издържа повече. Аз трябва да си разкажа всичко на човека до мен-било приятел, мъж, приятелка. После ще търся компанията на приятели, ще искам да излизам, абе все да съм заобиколена с някой. Лично време около 2-4 часа дневно са ми ок.
22 Мар 2018, 18:14
Не, макар че винаги ми се е искало. В София не можех да си позволя самостоятелна квартира. А и малко се притеснявах, че ще ме налегне параноя през нощта

Но ако в някой приличен и безопасен квартал, не бих имала проблем. Колкото до самотата - винаги можеш да поканиш някой съсед за компания