Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Живели ли сте сами?

30 Мар 2018, 16:24

Мен не би ме притеснявала самотата, точно това е времето, в което да опознаеш себе си, а и не е ли най-тъжното човек да бъде самотен със самия себе си? :)

03 Апр 2018, 16:16

Май основно сама живея, плюс минус някой мъж, който преминава през дома ми :lol: Хапнем, пийнем, тези три неща и кой от където е. Харесвам свободата си. :smile:

03 Апр 2018, 16:27

Chalmers написа:Не, макар че винаги ми се е искало. В София не можех да си позволя самостоятелна квартира. А и малко се притеснявах, че ще ме налегне параноя през нощта :???: Но ако в някой приличен и безопасен квартал, не бих имала проблем. Колкото до самотата - винаги можеш да поканиш някой съсед за компания :razz:

Ей такива хора харесвам, смели!

03 Апр 2018, 17:43

Аз съм страхлива, но се чудя каква ли би била 'свободата" ми без възрастни (детето не си го пускам), но не енещо, което целя на всяка цена. :)

04 Апр 2018, 12:18

Според мен е хубаво човек да поживее известно време сам - месец, два, половин година. Това преосмисля доста неща от живота, оценя други. За такъв период не е кой знае какво.

09 Ное 2018, 16:08

О, да, 2-3 години. И бяха много хубави години, наистина :grin: С никой не се съобразяваш, тихо е, купонясваш, когато решиш, но когато имаш нужда - можеш и да се усамотиш.

12 Ное 2018, 13:12

Сега живея с една приятелка, ама тя повечето време е у гаджето си, така че все едно съм сама. Идеално ми е - свобода отвсякъде.

03 Яну 2019, 16:11

Дамм, при това няколко години. Но си беше готино. Аз не го възприемах като нещо лошо, възползвах се максимално от свободата си.

03 Яну 2019, 16:39

Дааа, определено си беше едно хубаво време. Прибираш се в празната къща и си почиваш от всички негативизми на деня. Няма кой да ти дудне на главата, правиш си каквото си искаш, каквото ти харесва, можеш да си поканиш на гости някой, ако много ти доскучае... Абе с една дума Рай си е... А сега се връщам в къща пълна с хора и тайничко си мечтая това томинало време, някой ден пак да се повтори.

21 Мар 2019, 15:57

Май не съм. От дома, в квартирата със състуденти, после обратно у дома и после с гаджето. Може би не е лошо човек да поживее и сам, ама при мен не се случи.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5