Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
10 Ное 2011, 17:11
Според моето скромно мъжко мнение една жена трябва да носи сутиен. Изключения от това правило има, например, ако жената работи на полето, в този случай сутиенът би бил дори опасен за нейното здраве.
10 Ное 2011, 17:14
Аз съм против носенето, но само за дами, които могат да си го позволят. Страшно грозна гледка е някоя да си размахва печените чушки напред назад. И като изключим силинконовия бюст колко други могат да си го позволят?!
10 Ное 2011, 17:25
Малко жени могат да си позволят да не носят сутиен, за останалите той просто е задължителен!
10 Ное 2011, 17:28
Konstantin написа:Според моето скромно мъжко мнение една жена трябва да носи сутиен. Изключения от това правило има, например, ако жената работи на полето, в този случай сутиенът би бил дори опасен за нейното здраве.
Как по-точно за една работеща на полето жена ще бъде опасен сутиена?
10 Ное 2011, 20:00
Konstantin написа:Според моето скромно мъжко мнение една жена трябва да носи сутиен. Изключения от това правило има, например, ако жената работи на полето, в този случай сутиенът би бил дори опасен за нейното здраве.
ха ха ха
11 Ное 2011, 10:47
Аз съм твърдо ЗА! Имам средно голям бюст и лично на мен ми е крайно неудобно да ходя без сутиен, особено при спорт. За мен една от най- грозните гледки е младо момиче с увиснали до пъпа гърди

Иначе жените с по-малък бюст изглеждат добре и без сутиен.
11 Ное 2011, 14:00
Antonia P. написа:Аз съм твърдо ЗА! Имам средно голям бюст и лично на мен ми е крайно неудобно да ходя без сутиен, особено при спорт. За мен една от най- грозните гледки е младо момиче с увиснали до пъпа гърди

Иначе жените с по-малък бюст изглеждат добре и без сутиен.
Те тези с малък бюст си имат също причина да носят сутиен...горките и на тях не им е лесно.
11 Ное 2011, 19:03
Когато съм си в нас определено съм без. Да не казвам, че съм и без бикини
11 Ное 2011, 22:47
Аз съм ЗА сутиена. Аз имам големи и смея да кажа стегнати гърди. По време на спорт няма начин да съм без сутиен, защото по време на аеробика и високи подскоци доста ме заболяват гърдите. Но няма нищо по-хубаво от приятен душ след тежък ден и няколко часа във фотьойла с любима книжка и без нищо, което да стяга
11 Ное 2011, 22:49
и аз предпочитам да ходя без сутиен, но............ ако изляза така всички ще ззяпат само мен.