Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога разбрахте, че детето ви вече не е дете?

30 Дек 2011, 20:45

Не можах да разбера кое не му е така :?: :!: :idea:

01 Фев 2012, 15:03

Границата е много тънка и човек, трябва да е много наблюдателен и да има стабилна връзка между него и детето, което пораства и започва да се интересува от съвсем различни неща... В тази промяна е чудесно, ако можем да бъдем по близо до порасналите си деца, защото те точно тогава имат нужда от отговори на безбройните си въпроси... И внимателното насочване към нещата ще свърши чудесна работа... Как се разбира, кога да се направи, ами те просто сами си го показват променят се, сменят интересите си, начина си на поведение понякога, дори променят нещата, които обичат...

18 Ное 2014, 11:27

моето дете е още малко но от сега виждам разликата в интересите му след като започна да ходи на детска градина, вече се случва да ми казва,че има тайни,които не може да сподели с мен и съм започнала с обясненията,че ние не бива да имаме тайни. Надявам се един ден да се справя добре с тийнейджъра у дома:)

04 Дек 2014, 13:36

Децата растат много бързо и ние трябва бързо да се нагласяме покрай тях. Ако през цялото време се държим с децата си като с възрастни, мисля, че далеч по-лесно ще свикнат и те и ние с порастването :)

19 Мар 2015, 11:06

О, мисля, че лесно ще разберете, когато започне да поства статуси във фейсбук, значи вече е личност, която влиза у пубертета. :lol:

23 Мар 2015, 21:13

мисля, че децата ни съзряват много по-рано, виждам много деца, които на по 7-8г се държат абсурдно и нагло, които няма как да не ги отразиш като ранно съзряване, нагли и противни, а само хлапета! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2