22 Дек 2017, 10:41
то хубаво експерименти, но мъжете често са доста изратени, искайки какво ли не!
23 Дек 2017, 00:13
marsu написа:Един основен проблем при двойките е когато те правят твърде рядко секс. Само че според някои учени, честото правене на секс също може да е проблем, защото така на хората им омръзвал партньора.
Вие мислите ли, че когато често правиш секс, това може да се отрази по-скоро негативно, отколкото положително на партньора? Дали може прекаленото правене на любов да е проблем, така както е проблем липсата на интимност? Вие забелязали ли сте да ви е омръзвало да правите секс с партньора си?
при мен е много просто, правя толкова често колкото ми пусне жената :)
28 Дек 2017, 14:18
Pipilota написа:то хубаво експерименти, но мъжете често са доста изратени, искайки какво ли не!
Например?
10 Яну 2018, 13:11
pipilota, някои мъже прекаляват с гледането на филми за възрастни :)
11 Яну 2018, 17:02
В секса всичко е позволено ако ти доставя удоволствие. Не би трябвало да има табута между партньорите.
12 Яну 2018, 12:57
Gorica23 написа:В секса всичко е позволено ако ти доставя удоволствие. Не би трябвало да има табута между партньорите.
Не мога да кажа, че това изказване противоречи на моето. Има мъже, които искат доста неща, виждали по филмите, трябва ли да ги изреждам поименно??? Орална любов без да се цапат чаршафите - разбирай го както искаш, анален секс, нестандартно позициониране при 69 и какви ли не глупости ;) Айде, ще ме извинявате. Нямало табута, ако няма, направо могат да ни се качат на главите. Затова всеки трябва да си намери такъв, с който се чувства добре, но настоявания и убеждане, припомняне и примолване - не, мерси!
30 Яну 2018, 12:49
Не мисля, че трябва да има минимуми и максимуми, всеки трябва да прави толкова, колкото чувства, че трябва. Но и идиотски да се юркаме да правим секс пак е смешно!
Като моя позната, роди и след седмица тръгна да прави секс, после едни усложнения, инфекции, проблеми! Чак пък толкова да не може да се въздържи човек, чак ме е срам да познавам такива животни!
31 Яну 2018, 11:26
Странно ще е да има минимум или максимум, всеки прави нещата по толкова, по колкото му харесват. Толкова,колкото им харесва на двамата е нормално.
12 Фев 2018, 17:14
Pipilota, казвам, ако ти доставя удоволствие не би трябвало да робуваме на предрасъдъци. Почне ли се със забрани, рано или късно, човек намира начин да задоволи нуждите си...
13 Фев 2018, 10:44
Когато някой иска да разнообрази сексуалния с живот, или го намира в половинката си или някъде другаде.. положението не се променя.