Pipilota написа:Какво е това сирене от кашу? Сигурно доста си се изръсила, това кашу много скъпо, направо! :) Аз гледам много готини кремчета приготвят с него, но май ще си стоя на добрия стар хумус, че по-евтино ляга. Точно говорих с мъжа, че май днес ще готвим леща, та ще има за утре на обяд, ще преместя картофите за следващия ден.![]()
Толкова не съм се вълнувала досега за някакъв режим, ама така да нямам търпение, може би защото остава само да отброя малко дни и идва любимата ми коледа
Това сирене от кашу е едно такова... скъпо :) Току-що го опитах, вкусно е, но няма да повторя, просто цената е неоправдано висока - 5.50 лв. за 100 г. със сушени домати и 6.50 с манатарки.
Ще заложа и аз на хумус и подобни. Лесно и бързо правя пастети с белен боб, защото нахутът трябва да се бели, а белен не съм виждала. И като нямам време за белене - вместо нахут ползвам белен боб. Супер става! Добавям печени моркови или чушки, или маслинки, или различни зелени подправки.
Явно и аз подсъзнателно нямам търпение да започне постът, защото се улавям, че доста веган го карам напоследък :) Днес закусих бананово смути с ядки и растителен протеин, после райска ябълка, на обяд хапнах леща, а преди малко - две оризовки. Едната си намазах с въпросното сирене, а другата - с тахан и мед. Добра подкрепа преди тренировка.
Довечера обаче ще заговея с вино и сирене.