28 Фев 2018, 13:59
01 Мар 2018, 13:32
02 Мар 2018, 14:05
Zuzi sladki buzi написа:Някои двойки остават заедно, защото финансово не могат да си позволят да живеят отделно. Но във всички останали случаи е по-добре да се разделят, точно защото имат деца, за които да се грижат. Един мой роднина търпя една година подобна обстановка, докато той не се изнесе от апартамента (жена му го изгони). Крещяха си, спореха постоянно, той спеше на дивана, като през цялото време децата гледаха и попиваха всички обиди и викове. Сега е трудно, но поносимо. Живота си продължава и хората правят грешки. Единственият ми съвет е за двойките да се опознаят по-добре, да съжителстват по-дълго преди да решат да имат деца. Поне такава беше грешката на този мой роднина, според мен.
02 Мар 2018, 15:06
06 Мар 2018, 18:22
07 Мар 2018, 11:55
Гълъбина_55 написа:Въобще не е правилно да остават заедно. Така децата започват да растат в една среда, която не е обградена с любов и грижи, а с омраза и изневяра. Най-добре е да го напусне. Това е по-малкото зло, отколкото да останат заедно и да наблюдава разрухата не само на техния живот, но и този на децата им.
07 Мар 2018, 18:04
La_bomba написа:Не съм съгласна, че е задължително да има напрежение, скандали и кавги. Ако оставаме заедно с някой, заради децата, значи любовта е изчезнала и остават само битовите проблеми, като сметките за ток, храната, и кой ще прибере децата от училище. Това предполага, че няма конфликт. Значи няма и нужда от скандали, а децата няма и да разберат, че се случва нещо различно и необичайно в семейството им.
08 Мар 2018, 10:39
07 Мар 2019, 16:14