Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
03 Яну 2018, 12:14
моята кожа е суха, да и маслата са моето 'нещо'. Сега си взех един лосион на Mixa за лицето, също е добре, не мога да кажа, че е зле. :)
03 Яну 2018, 13:23
Явно зависи от кожата, аз нямам проблеми с маслата, но при по-мазна кожа може и да е проблем. Затова всеки, който познава кожата си знае с какво да се маже.
27 Юли 2018, 14:19
Не виждам кое ще запушва порите, при положение, че е натурален продукт, който се усвоява от кожата, как не се съмнявате за синтетичните продукти и кремове, които масово се продават, а и често се купуват доста по-евтини варианти.
27 Юли 2018, 17:46
Не съм чувала такова нещо, но щом ви се отразява добре, не виждам да има проблем. По принцип всяка кожа е различна и е възможно на някои да се отразява зле.
08 Авг 2018, 15:26
На мен ми действа добре, мажа си ръцете и лицето, даже кожата ми стана по-хубава, по-малко пъпки имам, не е и суха,както преди. Как да кажа на бялото черно, след като ми помага?
не вярвам да се втвърдява в порите, все пак кожата го поема, то не остава отгоре намазано, за да се впива в порите.
23 Авг 2018, 16:13
Всячески се опитват да изкарат кокосовото масло вредно, последната тема е, че и за консумация е опасно. Според мен всичко е измислица и игра на пари. Не може толкова много хора да виждат положителен ефект върху себе си и после да им се обяснява, че било вредно в действителност.1
01 Окт 2018, 14:18
Винаги намират как да кажат, че нещо, за което с години се е говорило, че е полезно, че е вредно.
02 Окт 2018, 12:45
За мен маслата не са подходящи,просто кожата на лицето ми се зачервява. Но сестра ми е със суха кожа и специално кокосовото масло е прекрасно за нея, но тя ползва различни масла - от гроздови семки,какаово и е много доволна.
02 Окт 2018, 12:58
Маслата са добре главно за суха кожа, докато за мазна е добре да се избягват, ако твоята е по-мазна, а на сестра ти суха, ясно защо на нея й понасят повече.
02 Окт 2018, 16:40
Харесвам го и го използвам с козметични цели и в кухнята. Но в козметиката мисля, че е добре да се сменят с бадемово, арганово, какаово и други. Хубаво е за кожата. Не знам дали запушва, но определено освежава.