Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
17 Яну 2017, 11:10
borkova написа:Това му се вика немърливост към отношенията и връзките

.
Права си, Боркова. Немърливост и мързел са си точните думи, но и трябва желание да искаш с някой, а много често от мързел или от друго и тва не се случва.
07 Мар 2017, 11:18
На мен някои от най-големите ми прпиятели са точно тези от училище, останали сме заедно, гледаме си децата заедно, разбира се и някои колеги вече са в това число.
15 Апр 2017, 08:45
Andrey написа:На мен някои от най-големите ми прпиятели са точно тези от училище, останали сме заедно, гледаме си децата заедно, разбира се и някои колеги вече са в това число.
това е страхотно,че сте успяли да запазите приятелството си и след завършването. някои хора така и не успяват да продължат да поддържат връзките си с хората. Особено, ако се сдобият с деца по-рано от останалите.
22 Май 2017, 15:43
Преди 2 дена ходихме да отпразнуваме вече не знам коя годишнина от завършването ни. Беше много приятно, въпреки че не се бяхме събрали много народ, беше много приятно. Припомнихме си някои случки от училище, посмяхме се, установихме в разговорите, че с някои сме си останали приятели, въпреки времето, в което не сме се виждали.
22 Май 2017, 21:45
Това е много готино, че сте възродили приятелствата си, много ми е странно как някои хора отказват да се срещнат с хората от класа си, с които са прекарали няколко години заедно, дори и в кавги или друго!