Мислите ли, че татковците са по-добри родители?

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Мислите ли, че татковците са по-добри родители?

Мнениеот Innerlane » 05 Мар 2019, 13:42

ivan.stoqnov написа::lol: Татковците са по-добри родители, стига да имат свободно време, тъй като обикновено са те тези, които осигуряват 80% от дохода на семейството (е винаги има изключения). Те са по-загрижени и внимателни, и гледат децата си с голяма нежност.

При нас с дохода е обратното. Може би трябва да се чувствам повече като татко на детето, отколкото като майката? :grin: В интерес на истината, прекарвам осезаемо по-малко време с детето, отколкото той, тъй като обикновено работя през уикенда. Но детето все още предпочита моята компания.
Innerlane

Мнениеот Blue eyes » 22 Май 2019, 15:06

Няма по-добър родител. Всеки помага както може. Най-важното е детето да е обичано. Просто е.
Blue eyes

Мнениеот Story_teller » 28 Май 2019, 10:40

Да сравняваме бащите и майките е абсурдно. Едните правят едно, другите - друго, просто е. Мъжът ми не сменяше памперси, щото е много несръчен и бавен. Не можех да го изтърпя. Това не го прави по-лош баща обаче. По същия начин, аз пък не играя така щуро с детето, както той. Просто мисля много други неща и не мога да се отпусна, а той се кефи на макс :lol:
Story_teller

Мнениеот flip » 12 Юни 2019, 09:48

По-добри, най-добри - няма значениее. Важното е да са с децата си и да ги обичат.
flip

Предишна

Назад към Бременност, раждане и майчинство