Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
27 Апр 2018, 10:04
Мисля, че трябва да си кукуригу да предпочетеш изккуствената светлина, до последно, докато е търпим у нас е тъмно, в краен случай пускам лампите. Не мога да ги понасям!
11 Май 2018, 09:41
И аз предпочитам да стоя на естествена светлина, отколкото да се мъча с изкуствена. Даже не ми се приспива, като съм на по-мрачно, но естествено осветлено, отколкото на силните лампи.
20 Май 2018, 08:01
Естествена светлина, която не е много силна и не сверти дирекетно, тя ми е перфектната. В облачни дни се чувствам най-добре.
25 Юни 2018, 16:23
Определено естествената светлина. На работа смениха скоро лампите исега са непоносимо силни, та предполагам, че сега пък зимата ше се мъчим или на твърде светло, или на тъмно.
25 Юни 2018, 16:40
Като човек, който е живял в апартамент на 1 етаж без слънчева светлина, а на лампи целодневно, предпочитам слънчевата светлина. Общо взето гледам да ми е светло. Но, при работа с компютър е доста относително. Много зависи къде е работно място на човека спрямо прозореца-на едни им блести в екраните, на други им е тъмно. Еми така е, с повече хора е трудно на всеки да е угодно, да не говорим, че понякога и двама в офис трудно се разбират
25 Юни 2018, 19:05
Frac написа:Като човек, който е живял в апартамент на 1 етаж без слънчева светлина, а на лампи целодневно, предпочитам слънчевата светлина. Общо взето гледам да ми е светло. Но, при работа с компютър е доста относително. Много зависи къде е работно място на човека спрямо прозореца-на едни им блести в екраните, на други им е тъмно. Еми така е, с повече хора е трудно на всеки да е угодно, да не говорим, че понякога и двама в офис трудно се разбират

Те двама май най-трудно се разбират и все пак е доказано, че естествената светлина е най-добрата и че светлините не бива да се смесват. Но има несъобразителни хора, на които не им пука от хорското мнение и гледат само себе си ис воята си преценка.
26 Юни 2018, 11:24
Естествената светлина, разбира се. Както казва Пчелата не е добре двете да се смесват.
26 Юни 2018, 17:33
Да, трябва да има толеранс между колегите :) а и разместване, ако трябва. То докато човек не го изпита на гърба си, не го разбира.
27 Юни 2018, 10:41
Предпочитам естествената светлина и аз, дори и у дома до последно стоя на тъмно, когато почнем да се удряме по мебелите святкам лампата.
28 Юни 2018, 17:37
Е чак пък толкова, аз и на светло се удрям, даа не говорим, ако стане по-тъмничко - пускам лампи и тва, колкото и да харесвам слънчевата светлина, не мога на тъмно, дори и вечер