21 Юни 2018, 16:21
Като каза море се зачудих, в рехабилитацията влиза ли плуване, сигурно е отразява супер добре!
21 Юни 2018, 16:57
Леле, Рали наистина щом ставата е била много износена, сигурно й е било много тежко положението. Браво, че е взела решение да се оперира. Познавам възрастни хора, които се оплакват от болки още от години, но така и не взеха решение за операция и сега едва едва правят по няколко крачки..
Колкото до плуването - чувала съм, че е най-полезният спорт за ставите.
21 Юни 2018, 18:57
m0n4eto написа:Леле, Рали наистина щом ставата е била много износена, сигурно й е било много тежко положението. Браво, че е взела решение да се оперира. Познавам възрастни хора, които се оплакват от болки още от години, но така и не взеха решение за операция и сега едва едва правят по няколко крачки..
Колкото до плуването - чувала съм, че е най-полезният спорт за ставите.
Операциите не са никак евтини, знаеш какво е положението на пенсионерите в България. Всеки иска да му е удобно и да подвижен, пусти живот и пусти пари.
22 Юни 2018, 11:58
Така е, истината е, че не всички възрастни хора могат да си позволят подобни операции. Те не могат да отидат на преглед, та едва ли на операция, освен ако не се погрижи за тях някой техен близък.
25 Юни 2018, 15:30
При много възрастни хора, май не се препоръчва смяна на става.
rali06, сигурна ли си за морето, някой балнеологичен център ми се струва по-удачен вариант.
25 Юни 2018, 15:55
Да, защото има съществен риск от упойката. Но важното е, че всичко е минало добре при майката на rali.
26 Юни 2018, 15:45
Освен риска от упойката, възрастните по-трудно се възстановяват. Не трябва да се залежават, това е най-големия проблем.
Рали, как е майка ти, вече сама ли се движи?
27 Юни 2018, 15:01
Аз се интересувам за баща ми, нещо го закъса с лявото коляно. Ама не слуша и си прави домашни илачи. Да не се окаже и при него, че проблема е в ставата или при мъжете е друго?
27 Юни 2018, 16:14
Това няма пол, може и при него да е ставата, накарай го поне да мине на лекар, а после пак да прави домашните илачи. Предложи му просто да конкретизирате ппроблемът, за да знаете какви точно компреси би били ефикасни. :
27 Юни 2018, 16:19
При възрастните хора това е често срещано явление и какво да пречи, че е мъж? Всички имаме една и съща физиология. От колко време е така човека? Те старите винаги почват с бабини илачи и си мислят, че си помагат.