Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Хомосексуалността- нормално или не?

17 Ное 2011, 14:12

Приемате ли за нормална сексуалност влечението към същия пол? Заболяване на психиката или ексцентрична приумица ?
Каква е вашата лична теория за сексуалното влечение към същия пол?

Re: Хомосексуалността- нормално или не?

17 Ное 2011, 14:15

Аз мисля, че трябва да уважаваме различието на хората. Не винаги можем да разберем хората, които не са като нас, но поне можем да не ги съдим. Според мен в днешно време нормалните неща всъщност са "Не"нормални, а ненормалните са просто различни. :)

17 Ное 2011, 15:24

Според мен това е в следствие на психологична травма, всеки носи в себе си и мъжкото и женското, но при някой се отключват тези влечение към същия пол. Не мога да се съглася, че е каприз или ексцентрична приумица тъй като това в България ти излиза доста скъпо. Ние българите не сме готови да приемем тези връзки, все още не можем да се отърсим от предразсъдаците си.

17 Ное 2011, 21:46

За мен няма прблем, всеки да си прави каквото си иска под чаршафите. Дразня се само или по-скоро ме смущава парадиранео с отношенията си. Примерно страстна целувка с език между двама мъже на публично място :!: :roll:

20 Ное 2011, 13:50

valiart написа:Примерно страстна целувка с език между двама мъже на публично място :!: :roll:

Ами ако е между жени? :twisted:

20 Ное 2011, 13:51

Golfie написа:
valiart написа:Примерно страстна целувка с език между двама мъже на публично място :!: :roll:

също...

20 Ное 2011, 14:18

valiart написа:
Golfie написа:

също...

Не знам, аз съм малко на друго мнение...

20 Ное 2011, 16:09

Примерно страстна целувка с език между двама мъже на публично място :!: :roll:[/quote]
Ами ако е между жени? :twisted:[/quote]
също...[/quote]
Не знам, аз съм малко на друго мнение...[/quote]

Изкажете мнението си. Аз не съм против хомосексуалистите, а от демонстрациите на чувствата им на обществени места. Дали двама мъже или две жени, няма значение, които се мляскат посред бял ден, пред децата ни, ви се струва прилична картинка?! На мен, не :!:

05 Дек 2011, 12:06

valiart написа:Изкажете мнението си. Аз не съм против хомосексуалистите, а от демонстрациите на чувствата им на обществени места. Дали двама мъже или две жени, няма значение, които се мляскат посред бял ден, пред децата ни, ви се струва прилична картинка?! На мен, не :!:

Мисля, че цялото ни общество е изключително "задръстено" и не може да възприеме различните. Лично аз смятам, че хората трябва да бъдат свободни да бъдат себе си. Човек се ражда свободен и никой няма право да му отнема тази свобода. Не подкрепям хомосексуалните двойки, но не ги и съдя, защото това е техния начин да бъдат себе си и да бъдат щастливи...А кой сме ние,че да ги ограничаваме и да се опитваме да ги вкараме в някаква глупава норма??

05 Дек 2011, 15:09

valiart написа:За мен няма прблем, всеки да си прави каквото си иска под чаршафите. Дразня се само или по-скоро ме смущава парадиранео с отношенията си. Примерно страстна целувка с език между двама мъже на публично място :!: :roll:

Моята гледна точка като мъж напълно препокрива твоето мнение, не може считания за силен пол да изразява по такъв начин чувствата си. Не искам да бъда тесногръд, но кой каквото прави да си го прави у дома.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3