Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
Правила на форума
Добави отговор

Re: Травмиращ и ужасен процес ли е раждането?!

20 Сеп 2018, 11:50

И аз го предложих това, защото опитът от раждането е много по-ценен, отколкото да изхождаме от това, че всяко раждане е травматично и сложно. Много по-ценно е да се чуят реални ситуации и житейски опит от това как е минало раждането, отколкото да го усложняваме преди да е започнало.

21 Сеп 2018, 16:21

Аз с две ръце препоръчвам д-р Димитров от Свети Лазар. Невероятен лекар и човек, рядко се срещат такива хора вече.
Прегледал ме е на рожденият си ден :)
https://www.facebook.com/SvetiLazarHosp ... =3&theater

25 Сеп 2018, 17:04

Pacienti написа:Аз с две ръце препоръчвам д-р Димитров от Свети Лазар. Невероятен лекар и човек, рядко се срещат такива хора вече.
Прегледал ме е на рожденият си ден :)
https://www.facebook.com/SvetiLazarHosp ... =3&theater

Да, велик лекар е, защото освен, че е професионалист, проявява и човешко отношение.

02 Окт 2018, 14:38

А доктор Димитров привърженик на кой тип раждане е?

02 Окт 2018, 17:27

Tinki написа:А доктор Димитров привърженик на кой тип раждане е?

В Свети Лазар са привърженици на естествения подход при ражданията, ако не се налага секцио по медицински причини.

03 Окт 2018, 12:35

Чудесно! На много лекари им е по-лесно да водят раждане чрез секцио. Хубаво е, че тази болница се придържа към естественото раждане. Съвсем нормално е да преминат към секцио, когато има проблем.

03 Окт 2018, 17:38

Lisandra написа:
Tinki написа:А доктор Димитров привърженик на кой тип раждане е?

В Свети Лазар са привърженици на естествения подход при ражданията, ако не се налага секцио по медицински причини.

Малко са лекарите, които ще чакат естествено. Повечето предпочитат секцио, така си знаят колко време и всичко.

03 Окт 2018, 18:49

Не съм съгласна, лекарите не винаги държат раждането да е секцио, дори голяма част от тях убеждават родилката раждането да бъде естествено. НО естественото е по-страшно и затова все гледаме да изберем лесния начин.

04 Окт 2018, 15:55

Monika_Spasova написа:Не съм съгласна, лекарите не винаги държат раждането да е секцио, дори голяма част от тях убеждават родилката раждането да бъде естествено. НО естественото е по-страшно и затова все гледаме да изберем лесния начин.

ехо?! естественото било по-страшно?! Кое му е страшното, че не си под упойка и разбираш кое как се случва, докато за другото едни 20 минути (ако всичко е наред) спиш като пън и после с дни не можеш да се изправиш и да си гушнеш детето. Голяма част от лекарите не са против естественото раждане, ама тънко тънко плашат родилките с него и те си мислят е правят информиран избор как да родят.. щото секциото било по-малко страшно.. WTF???

08 Окт 2018, 15:04

Тъжна Луна написа:
Monika_Spasova написа:Не съм съгласна, лекарите не винаги държат раждането да е секцио, дори голяма част от тях убеждават родилката раждането да бъде естествено. НО естественото е по-страшно и затова все гледаме да изберем лесния начин.

ехо?! естественото било по-страшно?! Кое му е страшното, че не си под упойка и разбираш кое как се случва, докато за другото едни 20 минути (ако всичко е наред) спиш като пън и после с дни не можеш да се изправиш и да си гушнеш детето. Голяма част от лекарите не са против естественото раждане, ама тънко тънко плашат родилките с него и те си мислят е правят информиран избор как да родят.. щото секциото било по-малко страшно.. WTF???

Абсолютно те подкрепям. Но за ползата от естествено раждане трудно може да се говори на бъдещи родилики. Много са малко тези, които смело решават да родят естествено, което и си е естествения ред на нещата.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18