sad написа:не съм раждала, но като чуя приятели и познати да си говорят за раждането рязко ми се прищява да бях мъж.
Познавам хиляди жени и само 2 от тях не са се оплавкали от раждането си.
Колко да е травмиращо, даваш живот на нещо, което се превръща в център на света ти и ако нещо се пре*б* твоят център ще си замина....къде видяхте проблем!?
sad написа:тва иронията явно е много трудно за разбиране нещо......няма лошо
rabotnata pchela написа:sad написа:тва иронията явно е много трудно за разбиране нещо......няма лошо
Особено, като не съм прочела основната дума "МЪЖ" ,а съм приключила до БЯХ.![]()
Все пак, стоя зад думите си, че ми прави впечатление, че много жени си мислят, че раждането е шега работа, докато не се сблъскат с него.
Всъщност, то не е толкова страшно, колкото си го мислим в главите, най-кофти е липсата на близък там, може би с мъж под ръка и в нормална обстановка, като по филмите, раждането ще е приятно изживяване.
Иначе е много унизително.
rabotnata pchela написа:Аз само да питам - ти раждала ли си?![]()
Тогава ще си говорим дали е травмиращ процес, а не забравяй, че в него не участваш само ти и еднорози, а и лекарите, сестрите, обстановката, отношението, безизвестността, отчаянието, липсата на подкрепа, страха.
rabotnata pchela написа:Не знам дали е така, разкажи за твоето цветущо раждане и как си се чувствала, явно е било изключително леко и приятно, ти си за завиждане направо, така де, да се поучим от теб, за да знаем ние за следващия път, а тези, които не са раждали, да знаят, че то е истински купон.
Още от Framar.bg
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта