Правила на форума
Добави отговор

Re: Намалено либидо

13 Мар 2012, 17:47

Виждам, че тук всеки помага със съвети как да върнем нещо загубено.Ами нека и аз да се опитам да помогна. Тъй като ми се струва малко егоистично и сексистко повечето стимуланти да са за мъжете, поразрових тук таме и открих, че има начин да изстреляме женското либидо, много, много надалеч. Първо можем да използваме билката бабини зъби - тя е една от най-предпочитаната билка, тъй като успешно може да се прилага и при двата пола. Свойствата на тази билка са в повишаването на тестостерона, а при жени с намалено либидо, често се забелязва ниско ниво на този хормон. Отново за повишаване не нивото на тестостерона може да се използва билката дамиана. Билката аспарагус, която също така се използва и като украса на букети, има свойството да тонизира и кръвоснабдява женските полови органи.Едновременно с това, има мощно антиоксидантно действие, благодарение на което подпомага в много по-голяма степен повишението на женското либидо.Ами това е от мен, дано да съм била полезна.

Забелязали ли сте какво повишава либидото ви?

23 Окт 2014, 15:14

От както започна да се променя времето, започнаха да се променят и отношенията с приятеля ми. :idea: Някак и моето либидо е намалено и той не изгаря от желание за нещо по-горещо от това да легна на рамото му и да поговорим пет минути преди да сме блокирали и заспали. :(

Което от една страна пак си е нещо, тъй като има и двойки спящи така :D
increase-libido.jpg
increase-libido.jpg (10.34 KiB) Прегледано 2355 пъти
или просто аз се успокоявам, не мога да бъда сигурна! :x

Това започва да ме притеснява, тъй като вече повече от месец нещата между нас в интимен план са в затишие и на двамата ни либидото ни е под минимума и казано честно това си ме плаши! :roll:
Искрено се надявам съвсем скоро да се оправят нещата, но до тогава си мисля, че е редно да направя нещо по въпроса, :idea: нещо, което да повиши либидото ни, но по-дискретно, така че да не разбира той :?

Забелязали ли сте какво ви действа по този начин, какво повишава либидото ви? :?

Re: Забелязали ли сте какво повишава либидото ви?

23 Окт 2014, 15:18

Искрено се надявам това да е само временно, всички двойки имат такива моменти, особено когато са от по-дълго време заедно, все пак може да опиташ с повече романтика, но през уикенда, така че и двамата да нямате оправдание, че сте изморени, започни с вечеря или пък след нея, вземи си много топъл душ, за да се отпуснеш и настроиш и си ти, а повярвай, няма как да не те последва :idea: :idea: :)

23 Окт 2014, 15:35

Умората в началото на есента е нормално нещо.
Предполагам, че като се адаптирате към по-късия ден, положението ще се оправи.

23 Окт 2014, 16:46

Да, това, което казваш е нормало, но от друга страна и старанието е важно, можеш да пробваш с шоколадче, люто, чаша вино - първа, втора, трета вечер, все трябва да стане :D

26 Ное 2014, 15:30

Е, не е много приятно това положение, няма какво да се лъжем. Може да пробваш да разнообразите малко ежедневието ви и така да се откъснете от рутината. :roll:

26 Ное 2014, 17:51

Да, да, добре ми действа да видя жена ми да се разхожда с късичката хавлия от банята до спалнята.. :roll:

09 Дек 2014, 15:58

Много бързо сте се притеснили, след месец без секс и вече виждате раздялата между вас и едва ли не безплодие :shock:

16 Яну 2015, 16:45

Каква е тази паника, няма определение като вие правите секс рядко, важното е как се чувствате добре, ако не ви се прави секс всеки ден това значи, че сте импотентни ли вече? Не ставайте смешни, хора. :lol:

Re: Намалено либидо

26 Яну 2015, 16:28

Еххххх ;)) Случва се според мен на всички двойки и ние имахме подобни проблеми със съпруга ми. То не беше детето, работата, къщата, прането, този, онзи, накрая не ни оставаше време за нас самите. Започнахме да си организираме от време на време по някой момент лично за нас самите, излизахме на по бира и се натискахме в тоалетните, нещата с времето се оправиха, но наистина трябва да ти се иска да се справиш с проблема и да дадеш всичко от себе си :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5