Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Рецепти за закаляване

01 Апр 2015, 16:47

Колкото повече се пазим то шансът да се разболеем е по-голям, трябва да направим устойчив организма ни, ходете по-голи, не се притеснявайте от времето, а му се противопоставяйте. Знам, че е хубаво да се правят по-хладни душове за каляване точно.

29 Апр 2015, 16:14

Lisica написа:Колкото повече се пазим то шансът да се разболеем е по-голям, трябва да направим устойчив организма ни, ходете по-голи, не се притеснявайте от времето, а му се противопоставяйте. Знам, че е хубаво да се правят по-хладни душове за каляване точно.

не е точно така, не бива и да си изпробваме късмета, внимателно трябва да се грижим за здравето си! :)

29 Апр 2015, 16:33

Lili_pili написа:
Lisica написа:Колкото повече се пазим то шансът да се разболеем е по-голям, трябва да направим устойчив организма ни, ходете по-голи, не се притеснявайте от времето, а му се противопоставяйте. Знам, че е хубаво да се правят по-хладни душове за каляване точно.

не е точно така, не бива и да си изпробваме късмета, внимателно трябва да се грижим за здравето си! :)

То е ясно, че трябва да се грижим за здравето си, но братята роми са живото доказателство, че колкото по-безгрижно, толкова по-добре :mrgreen: и в това няма много ирония, факт си е! :mrgreen:

18 Май 2015, 16:03

За съжаление, че в много случаи, колкото повече се гледа през пръсти, толкова по-добре! :roll:

19 Май 2015, 09:15

Lisica написа:За съжаление, че в много случаи, колкото повече се гледа през пръсти, толкова по-добре! :roll:

така е, децата трябва да се оставят да се борят с вирусите ;)

09 Сеп 2015, 16:43

rabotnata pchela написа:
Lisica написа:За съжаление, че в много случаи, колкото повече се гледа през пръсти, толкова по-добре! :roll:

така е, децата трябва да се оставят да се борят с вирусите ;)

Забелязала съм, че децата на които най-малко им се помага в борбата с имунитета и болестите се оправят по-бързо.

11 Сеп 2015, 12:27

Освен това, може да използвате и сок от черен бъз , той е супер полезен за имунитета, по 1 лъжичка на ден, страхотен е. :) Само на ова и на джинджифил карам цяла зима, а в компанията на 30 деца които постоянно има болни, със сигурност ми действа супер ;)

11 Сеп 2015, 15:15

Elica написа:Освен това, може да използвате и сок от черен бъз , той е супер полезен за имунитета, по 1 лъжичка на ден, страхотен е. :) Само на ова и на джинджифил карам цяла зима, а в компанията на 30 деца които постоянно има болни, със сигурност ми действа супер ;)

не е ли опасно да се пие черен бъз, наистина го водят много хубаво лекарство, но аз лично се притеснявам от него...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2