Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
18 Ное 2011, 15:29
Когато бях малка преболедувах от пневмония и си спомням, че нашите ме къпеха с листа от орех. Докато беше малко детето ми също съм го къпала с орехова шума защото майка ми е каза, че йода в ореховите листа изпичало кожичката на детето предпазвало от кожни и вирусни заболявания.
Споделяла съм с мои приятелки, които също къпят децата си по този начин, но те добавят и разни билки.Вие какво използвате за каляване?
27 Ное 2011, 16:16
Аз използвам капки клеева тинктура във водата за пиене, но бих пробвала това. Само се притеснявам дали няма да изсушава много кожата, защото детето е с атопичен дерматит.
03 Окт 2013, 16:04
Аз ползвам пчелен прашец и гледам да си хапвам мед, особено във такова време със смяна на сезоните:)
04 Окт 2013, 10:47
Аз също пия клеева тинктура и пчелен прашец през есента. Хапвам сезонни плодове и зеленчуци, пия червено вино и топли напитки.
04 Окт 2013, 16:35
За закаляване - Витамин Д и студени душове!
20 Ное 2013, 13:01
Doctora написа:За закаляване - Витамин Д и студени душове!
Не е ли малко поостаряла тази история със студените душове, малко ми е като мит.
04 Дек 2014, 12:20
Представяш ли си малко дете да го облееш със студен душ! Такива шокови душове сякаш са по-подходящи за възрастни хора.
11 Дек 2014, 11:48
Ами пием си разни хомеопатии, плодове много, сутрин по една лъжица мед и на излизане на път към градината дъвчи банан или ябълка. Гледаме да хапваме повече полезна храна, учим се още цялото семейство в това нещо обаче..
08 Яну 2015, 17:21
Нямам деца както знаете, но виждам родители, които държат децата си цяла зима затворени, не ги извеждат на студеното, а иначе ще ги каляват под душа, хахахах
01 Апр 2015, 16:22
Май и възрастните е време да се закаляваме, аз тази година изкарах всякакъв вид болести и грипове и сега само да духне малко вятър и съм болна!