27 Апр 2018, 15:29
Milata1234 написа:Дай Боже такъв мъж като теб всеки му !! Амин!!!
Ласкаете ме, Milata1234. Аз имам още много да уча. Говорите така, защото не съм Ви в къщата
27 Апр 2018, 15:46
Да, всички сме много добри отстрани!! Хаха
27 Апр 2018, 16:01
Не се карайте, аз съм най-добрата
27 Апр 2018, 16:16
Трудно ще е някой да не ревнува, все има ткива моменти, важното е обаче да не стават прекалено много и да не вземат превес над останалите чувства. И наистина да бъдат адекватни.
30 Апр 2018, 17:20
аз ревнувам..основно от хора, с които се разбира добре (независимо от пола им), но почти винаги успявам да се шегувам с това. ревността е слабост, мисля че с нея трябва да се отнасяме презрително.
05 Май 2018, 16:55
Ревността е съсипваща! Собственическо чувство.И несигурбост в самите нас...комплекси..
08 Май 2018, 13:38
Milata1234 написа:Ревността е съсипваща! Собственическо чувство.И несигурбост в самите нас...комплекси..
Така е! Но разбирането за ревност не е еднакво за всички. Срещал съм жени, които искат да бъдат притежавани. И това по никакъв начин не ги е карало да се чувстват по-малко жени. А има жени, които имат криворазбрано усещане за свободата. Въпросът е спорен!
08 Май 2018, 16:36
Ами то затова казват, че за всеки влак си има пътници, луди доста можеш да срещнеш! Има наистина и мъже и жени, които толкова се вглъбяват в някакви странни представи за връзки, че е лудост.
09 Май 2018, 11:13
Lollipop написа:Ами то затова казват, че за всеки влак си има пътници, луди доста можеш да срещнеш! Има наистина и мъже и жени, които толкова се вглъбяват в някакви странни представи за връзки, че е лудост.
кое всъщност е "странна представа" в нашето общество. гледам пубертетите как се държат с гаджетата си като със собственост и си мисля, че това е модел подаден от родителите и социума.
09 Май 2018, 15:29
Не мисля, че е от поведението на родителите, в повечето случаи родителите не демонстрират никаква близост помежду си, за да рефлектира това върху децата. По-скоро агресията и желанието за притежание, които са вкоренени в нас, кара дори и младите да изпитват собственически чувства върху другия, намирам го за съвсем нормално по време на развитието на децата и в орктиването на тях самите.