Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Бюст плюс-хранителна добавка за уголемяване на бюста

29 Ное 2011, 10:29

От доста време съм се замислила за трайно уголемяване на бюста, но все още не мога да се реша на тази така важна стъпка, докато не открих, че има хранителна добавка със същия ефект. Въпросът ми е дали има ефект пиенето на тази добавка, какъв период от време трябва да се използва за постигане на нужния резултат и има ли траен ефект?

Re: Бюст плюс-хранителна добавка за уголемяване на бюста

24 Дек 2011, 17:52

А дали има ефект тази хранителна добавка. Аз съм чувала, че и от бозата бюста расте :)

02 Яну 2012, 11:31

:D аз пробвах, но не ми пораснаха гърдите от бозата. По принцип бозата е хранителна и от нея се пълнее, а като напълнееш и гърдите ти се изпълват :), но и задника също. незнам за този продукт, нямам информация, има някои добавки, които наистина стимулират развитието на гърдите, но се са ми известни. Може пък да има ефект, скъп ли е продукта?

18 Апр 2012, 15:54

Стига, момичета, наистина ли вярвате, че от някаква хранителна добавка ще ви пораснат гърдите :shock: Това не ми звучи никак реално... Според мен всичко е реклама, но ако някой все пак има отзиви, нека ги напише, че да знаем със сигурност :mrgreen:

18 Апр 2012, 16:33

dochkata написа:Стига, момичета, наистина ли вярвате, че от някаква хранителна добавка ще ви пораснат гърдите :shock: Това не ми звучи никак реално... Според мен всичко е реклама, но ако някой все пак има отзиви, нека ги напише, че да знаем със сигурност :mrgreen:

Напълно съм съгласна с теб, аз съм ползвала гел за уголемяване и стягане на бюста - нулев ефект. От тоя гел всичко лепнеше по мен! Кошмар!

03 Май 2012, 16:32

Относно уголемяването на бюста, ми препоръчаха капсулите Big Breast, които също са изцяло натурални. Някой пил ли ги е и има ли отзиви за тях?

04 Май 2012, 09:44

teddy написа:Относно уголемяването на бюста, ми препоръчаха капсулите Big Breast, които също са изцяло натурални. Някой пил ли ги е и има ли отзиви за тях?

И аз съм им хвърлила око на капсулките Биг Плюс Брест ;) Само че не знам как стои въпроса с кърмилите жени - дали ще имат ефект билките :roll: Аз вече изоставих всякаква надежда, но пък защо да не опитам, току виж се сдобия с желания бюст :mrgreen: Преди да родя имах страхотни гърди, но след това... Мечти, мечтииии :lol:

05 Май 2012, 18:47

О имайки впредвид ефекта им смятам, че са на супер цена :D Не очаквах да имат голям ефект, но съм наистина доволна от тази добавка за стягане и уголемяване.. Даже 2-рата ми опаковка е на привършване и сега ще си поръчам направо от тук, че ги бях взимала от друг магазин.

bubulina написа::D аз пробвах, но не ми пораснаха гърдите от бозата. По принцип бозата е хранителна и от нея се пълнее, а като напълнееш и гърдите ти се изпълват :), но и задника също. незнам за този продукт, нямам информация, има някои добавки, които наистина стимулират развитието на гърдите, но се са ми известни. Може пък да има ефект, скъп ли е продукта?

19 Яну 2015, 17:21

Никога не съм използвала подобни добавки за бюст, сякаш моят още си ми харесва, или поне мъжът ми не се е оплакал от тях :mrgreen:

20 Яну 2015, 17:37

Не бих пробвала да си уголемявам бюста с каквито и да е било средства, според мен е опасно за здравето, каквото ти е дадено - такова.
Добави отговор
Отиди на страница: