08 Фев 2012, 12:33
Bella написа:ivan33 написа:Конците за зъби са много полезни, но и са изключително опасни (както е описано по принцип на опаковката на продукта). Ако имате възможност се посъветвайте със зъболекар преди употреба.
В какъв смисъл опасни? По какъв начин могат да ни наранят?
08 Фев 2012, 14:33
27 Фев 2012, 18:02
15 Мар 2012, 10:51
Margo написа:Golfie написа:Margo написа:Някой ползвал ли е конци за почистване на зъби? Казвали са ми, че е по добре от почистването с четка за зъби, така се достигат места където четката не може да достигне, но ми се ще да чуя повече мнения по темата. В крайна сметка почистването е ясно, ами дъха?
Коя е причината да има дъх?
Е сутрин не всеки се събужда ухаещ на рози! Вероятно се дължи на задържане на храна, знам ли?
12 Апр 2012, 14:40
21 Апр 2012, 10:50
21 Апр 2012, 11:42
shushito написа:Не използвам конци за зъби, защото зъбите ми са гъсто подредени и изобщо не мога да вкарам конец между тяхОпитвала съм няколко пъти, но все се късат и нищо не става. Използвам си вода за уста и така се надявам успешно да почиствам междузъбните пространства доколкото мога.
19 Май 2012, 11:59
krasko написа:shushito написа:Не използвам конци за зъби, защото зъбите ми са гъсто подредени и изобщо не мога да вкарам конец между тяхОпитвала съм няколко пъти, но все се късат и нищо не става. Използвам си вода за уста и така се надявам успешно да почиствам междузъбните пространства доколкото мога.
Ако искаш да използваш конци за зъби, има алтернативен вариант. Продават такива, които са опънати на клечка и почистването с тях е много по лесно. Аз използвам конец клечка за зъби FLOSSPIC и не срещам никакви трудности ;