Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
16 Окт 2018, 18:04
Голям шок е за мъжете, за тях това е направо като табела "годен мъж" и едва ли не, като имат проблем той вече е негоден и всички по улиците ще го знаят, като бездетен.
Няма нужда да обсъждаш проблема даже с приятелки, защото това ще го затормозява още повече, оставете нещата между вас, остави ни нас във форума,ние сме непознати. Ще преодолеете кризата. :)
17 Окт 2018, 16:13
marsu написа:Голям шок е за мъжете, за тях това е направо като табела "годен мъж" и едва ли не, като имат проблем той вече е негоден и всички по улиците ще го знаят, като бездетен.
Няма нужда да обсъждаш проблема даже с приятелки, защото това ще го затормозява още повече, оставете нещата между вас, остави ни нас във форума,ние сме непознати. Ще преодолеете кризата. :)
Е, а с кой да си сподели? Да не казва на приятелки, да не коментира във форуми? Не може да таи проблемите в себе си, накрая ще си го изкара на него.
Горице, нормално е той да е подтиснат, това е удар по мъжествеността му. Трябва време и нещата ще се уталожат. Не го припирай веднага да тръгвате по лекари, но ти си направи проучване и се запознай с материята. Имате ли шанс чрез ин витро да станат нещата?
17 Окт 2018, 18:21
Човек като има проблеми иска с накого да сподели, това е нормално за мен, а още повече когато те са с най-близките хора. А най-лесно се споделя с непознати, тъй като те са друг фактор. А и никога не се знае пък може някой да е минал вече по този път и да даде много по-добър съвет, от който човекът има нужда точно в този момент.
17 Окт 2018, 19:16
Именно, Marsu казва, че с непознати се споделя, не с приятели. Нали ще тръгнат приказки между приятелите, колкото и да са близки, в разговорите хора се увличат, по-лесно се споделя с непознат.
18 Окт 2018, 14:36
По принцип на всеки мъж би му се отразило зле да разбере, че бойците са му слаби. Непременно му повлиява на самочувствието. Но пък медицината е толкова напреднала, че в повечето случаи проблемът се рашава. Но нека да не скриваме и факта, че хората принципно водят доста застоял начин на живот, което при мъжете се отразява непременно на потентността, сексуалността и т н .
18 Окт 2018, 14:48
Някои двойки се разделят заради това. Мъжете, колкото и да мъжкареят, като разберат тази новина, нещата се променят. Но пък, ако проблемът е в жената, много по-мъжки ще е да я подкрепят и за извървят заедно пътя. Говорим за доста наболяла тема.
19 Окт 2018, 15:40
Разбира се, че темата е наболяла. Виж, че ivi имаше доста сериозни проблеми с мъжа и то само, за да поговори с него и трябваше толкова кураж. Но пък, ако попаднеш на точните лекари, нещата може да се развият по-бързо и успешно. Имам предвид, че е важно лекаря да бъде коректен спрямо пациентите и да провежда адекватното лечение.
19 Окт 2018, 16:39
Gorica23 написа:Ето ме и мен отново и за съжаление не с добри новини. Приятелят ми си направи спермограма и резултатите не са никак добри. В последно време се превърнах в психолог, много тежко го понася. Постоянно е намръщен, недоволен, направо не знам какво да правя.
Ей, известно време не съм влизала и сега виждам. Няма да се шашкате, има и по-страшни неща, дето се вика не сте неизлечимо болни.
То при мъжете не е ли по-лесно лечението?
22 Окт 2018, 12:53
Tinki написа:Някои двойки се разделят заради това. Мъжете, колкото и да мъжкареят, като разберат тази новина, нещата се променят. Но пък, ако проблемът е в жената, много по-мъжки ще е да я подкрепят и за извървят заедно пътя. Говорим за доста наболяла тема.
При мъжете си е и гордост, важното е обаче двойката да е готова да направи нужното, за да продължи напред, всеки среща различни трудности в живота, една лоша спермограма, или проблем при жената, не винаги означава сложни процедури, донорство, ин витро.
22 Окт 2018, 15:13
Принципно е така- счита се, че до първата година опити, ако нещата не се получават е нормално. Но след първата година вече трябва да се помисли и да се установи дали има проблем. Тогава обичайно нещата опират до ин витро.