11 Яну 2019, 18:40
annamaria написа:Чувала съм много добри отзиви за доктор Лачев. Значи успеваемостта при ин витро наистина съществено зависи от специалистите, освен добрата апаратура от значение е и човешкият фактор.
13 Яну 2019, 15:21
15 Яну 2019, 18:15
Lisandra написа:annamaria написа:Чувала съм много добри отзиви за доктор Лачев. Значи успеваемостта при ин витро наистина съществено зависи от специалистите, освен добрата апаратура от значение е и човешкият фактор.
О, човешкият фактор е незаменим. В България за жалост е ограничен, но за радост в сферата на медицината все още имаме добри предствители.
16 Яну 2019, 18:13
annamaria написа:Чувала съм много добри отзиви за доктор Лачев. Значи успеваемостта при ин витро наистина съществено зависи от специалистите, освен добрата апаратура от значение е и човешкият фактор.
18 Яну 2019, 15:51
18 Яну 2019, 18:25
Tinki написа:Доктор Лачев е един от най-добрите специалисти в областта на ин витро процедурите. Много майки са сбъднали мечтата си благодарение на него.
21 Яну 2019, 18:34
Tinki написа:Доктор Лачев е един от най-добрите специалисти в областта на ин витро процедурите. Много майки са сбъднали мечтата си благодарение на него.
22 Яну 2019, 15:40
22 Яну 2019, 18:50
Doktoricata написа:Tinki написа:Доктор Лачев е един от най-добрите специалисти в областта на ин витро процедурите. Много майки са сбъднали мечтата си благодарение на него.
Нямам впечатления от него, моя гинеколог е Бойко Димитров в същата болница. Лачев само с ин витро ли се занимава?
23 Яну 2019, 17:54
Lisandra написа:Doktoricata написа:Tinki написа:Доктор Лачев е един от най-добрите специалисти в областта на ин витро процедурите. Много майки са сбъднали мечтата си благодарение на него.
Нямам впечатления от него, моя гинеколог е Бойко Димитров в същата болница. Лачев само с ин витро ли се занимава?
Той е завеждащ на ин витро отделението, иначе си работи и като гинеколог. Много е добър при лапароскопски операции.