16 Мар 2015, 17:37
Никога не ми се е случвало да излъжа, за да не ходя на работа, в крайна сметка, след като се налага да сме на работа - трябва да я вършим:)
08 Юни 2017, 11:13
Мен повече ме дразни това, че често имам основателни причини да поискам ден, но не ме пускат... винаги рискувам и каквото стане - такова.
08 Юни 2017, 13:49
хахаха, никога не бих се шегувала със здравето на детето ми, зада не отида на работа! Моя мъж веднъж си позволи, след пиянска вечер дакаже, че детето е болно и не може да отиде на работа, много грозно!
03 Авг 2017, 10:28
Каквито и да са оправданията, те изискват документ, който.. от къде се взема, освен от личния лекар?
11 Сеп 2017, 19:37
Аз не лъжа, колкото и да е абсурдна причината за закъснението или отсъствието ми. Смятам, че когато човек е пестен тов се цени. След две седмици съм на концерт и си взех отпуск за другив
Я ден, казах на шефа, че няма да съмв кондиция. Без проблем се съгласи да отсъствам. Еярвам, пе и той предпочита да съм песгна с него, отколкото да измислям един тон лъжи.
29 Май 2018, 16:27
И това се случва! А и като дадеш такова оправдание, нали трябва после да си вземеш я болничен, я отпуск.. хич не е лесно!

Има места, на които ако закъснееш те карат да се обясняваш като ученичка...
29 Май 2018, 19:33
Ми аз все си ходя на работа, никога не съм лъгала! :) А е можело да се въпозлвам, ей така да си почина някой път за кеф.
27 Юни 2018, 10:54
Болест е класиката, вземаш си болничния и си на море. Колко познати се възползват така наречения болничен с тен
27 Юни 2018, 15:20
Lollipop написа:Болест е класиката, вземаш си болничния и си на море. Колко познати се възползват така наречения болничен с тен

Важното е да не те тагне някой у фейсо или ти сам да се тагнеш унесен от вълните че всъщност си болен

стига да е се прекалява аз подкрепям всеки възможне начин да се сдобиеш с почивка. колкото и да е несериозно колкото и аз самата да не се възползвам от това приветствам всяка скатавка и крадване на време за теб самия тва че аз например не го правя не ми дава право да мрънкам срещу тези които го правят. ами евала им