Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
16 Дек 2011, 15:50
Margo написа:Не мога да се съглася с теб, зозо, не може да стоиш на рафта като експонат и да чакаш някой да те хареса. Ти също трябва да направиш крачка за да има 100% успех.
Никъде не съм казала, че СТОЯ. Имах предвид съвсем друго. Една жена трябва да провокира интерес у мъжа, чрез движения, леки намеци и закачливи погледи, не като му се ЛЕПНЕ насреща, каквото явно е твоето твърдение.
16 Дек 2011, 15:57
зозо написа:Margo написа:Не мога да се съглася с теб, зозо, не може да стоиш на рафта като експонат и да чакаш някой да те хареса. Ти също трябва да направиш крачка за да има 100% успех.
Никъде не съм казала, че СТОЯ. Имах предвид съвсем друго. Една жена трябва да провокира интерес у мъжа, чрез движения, леки намеци и закачливи погледи, не като му се ЛЕПНЕ насреща, каквото явно е твоето твърдение.

Е аз споменах в началото, че има закачливи погледи и усмивки, това би трябвало да е достатъчно.
16 Дек 2011, 16:07
Margo написа:зозо написа:Margo написа:Не мога да се съглася с теб, зозо, не може да стоиш на рафта като експонат и да чакаш някой да те хареса. Ти също трябва да направиш крачка за да има 100% успех.

Е аз споменах в началото, че има закачливи погледи и усмивки, това би трябвало да е достатъчно.

Според мен е достатъчно. Жената не бива да прави първата крачка...
Защо всичко винаги трябва да зависи от нас?
19 Дек 2011, 21:05
Margo написа:Не мога да се съглася с теб, зозо, не може да стоиш на рафта като експонат и да чакаш някой да те хареса. Ти също трябва да направиш крачка за да има 100% успех.
И аз съм съгласна трябва да се направи крачка, колко голяма вече всеки сам си решава.
23 Дек 2011, 11:28
Мъж и жена срещат погледите си..... и между тях пламва искра. Кой ще направи първата крачка? В миналото е било немислимо жената да изразява чувствата си, а мъжете е трябвало дълго време да ухажват желаната жена от тях. Но за щастие днес нещата стоят по много по- различен начин. Даже забелязвам, че все повече жени взимат нещата в свои ръце и уверено се отправят към мъжете и флиртуват с лекота. Кой ли е по- инициативен
23 Дек 2011, 14:17
Много хубава тема. Поздравявам те. С годините човек се променя, аз трудно се решавам на първа крачка, като си чати човек е лесно, но да видя непозната и да се срещнат погледите ни и да я заговоря е почти абсурдно за мен. Иначе е хубаво да се получи, но аз трудно се решавам, почти никога.
24 Дек 2011, 16:37
Много зависи кой прави първата крачка, зависи най-вече от това, кой иска да я направи...Понякога активната страна е тази, която предизвиква другата да направи първата стъпка, казват му...съблазняване...
25 Дек 2011, 19:55
Пръв прави първата крачка, този, който има най-голям зор бих казала.
30 Дек 2011, 20:39
Mъжете станаха много пасивни в свалките...жалко...