Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Има ли жени, които "свалят" мъже? А на мъжете...

03 Яну 2012, 11:14

valiart написа:Mъжете станаха много пасивни в свалките...жалко...

Да, толкова са пасивни, че чак са неактивни. Стоят и чакат...Прави ми впечатление, че съвременните са толкова слабохарактерни и неориентирани.

03 Яну 2012, 11:21

зозо написа:Аз лично никога не съм сваляла мъж. Мисля,че това е някак много принизено поведение. Една жена трябва да се държи достойно и да си знае мястото.

Много е забавно, да виждаш безпомощни мъжете в една такава ситуация. Знаят, че това е тяхна отговорност, а когато е подета от жена се чувстват толкова безпомощни. Да харесва ми да свалям мъже, не мисля, че е унизително все пак всички сме хора и чувствата, които изпитват мъжете, ги изпитваме и ние жените - няма нищо не типично и нелогично в това.

04 Яну 2012, 19:41

По моите лични наблюдения през последните години жените са много по- активни и настъпателни. Поставят си даден мъж за цел и не жалят изобретателност "да го постигнат", особено т. нар. "златотърсачки". Не съм сигурна, че искам да продължа да пиша по тази тема- изпитвам някаква носталгия по отминалите времена и искрено завиждам на нашите родители за времето, в което са били млади, за тогавашните ценности, морал...... :(

18 Яну 2012, 13:04

От личен опит мога да споделя, че жените които са по-активни и правят по принцип първата крачка в последствие е много вероятно докато са с вас да направят първа крачка към друг мъж поради очевидната им инициативност :) Така, че ако тя е много по-активна си опичайте ума колеги и имайте едно на ум :)

18 Яну 2012, 15:18

Номерът е да го свалим, обаче да оставим у него убеждението, че той и само той го е направил ;)

19 Яну 2012, 15:50

ето, аз през изминалата година свалях мъж. да ви кажа, съмнявам се, че беше особено стилно и вече добре разбирам какво им е на мъжете, защото все пак харесването и влюбването са някакви биохимични (пък били те и кармични) процеси, в които тялото ти съвсем се пообърква и последното нещо, което с което ти се занимава е стилен ли е подходът ти. затова ние жените доста затрудняваме мъжете с предразсъдъците си, оценките си по изпълнение и стилистика, и т.н. може би, както казвате, това си е работа на природата, която така е измислила нещата. в крайна сметка в дивата природа мъжките си съперничат за женската, защото това е основният двигател на еволюцията и развитието на видовете. женската винаги е по-устойчивият и съвършен организъм, докато мъжките са на състезание за най-добър генетичен финалист. това го има от процесите на клетъчно ниво до сините китове. аз не знам защо така се получи при мен, сигурно защото не успях добре да се справя и с ролята си на жена в цялата история. никога не съм била добра в ролята на схенжната кралица, която само с поглед запраща парченца от огледалото с красивото си изражение, та мъжете да и стават роби. в крайна сметка всички сме хора, а не приказни герои. лошото е, че все пак не съм само човек, ами и жена. толкова зле се почувствах от новото си амплоа на натрапница, че тотално обърках всичките си чувства, усещания и желания. и всичко си направих съвсем сама :) наистина е много неприятно и не ви съветвам да го правите. разбира се, ако някой пристъпва срамежливо (дори дигизирано като високомерно) към вас, можете да му се усмихнете от другата страна на бара, но ако той очаква вие да го откриете и да се усмихнете първа, на мен лично ми изглежда, че има голяма вероятност да сте с функция на вдигане на личното му самочувствие, отколкото на вашето общо парапланериране. има на този свят неща, които изглежда са по-силни и от природните закони и човек не бива да съжалява за нищо (всичко е път към истината), но когато се отказваш от същността си в името на нещо или някого, е добре да знаеш, че там някъде из този път, ти оставяш себе си, или поне част от себе си. после, когато искаш да му се отдадеш в пълния си блясък, откриваш, че нещо ти липсва и не си себе си. това е най-голямото разочарование от подхода ми. иначе, мисля, че истинските мъже се плашат от такива жени. в крайна сметка такива жени не са истински. но хора всякакви, важното е двама да си пасват. ако тя иска да го сваля и на него му е добре дошло, значи са се намерили. ако тя иска да получава неговото внимание, а на него му е хубаво да й го дава, значи всичко е наред :)

19 Яну 2012, 16:24

Memento написа:От личен опит мога да споделя, че жените които са по-активни и правят по принцип първата крачка в последствие е много вероятно докато са с вас да направят първа крачка към друг мъж поради очевидната им инициативност :) Така, че ако тя е много по-активна си опичайте ума колеги и имайте едно на ум :)

чак сега видях, че има 3 страници с отговори и това. не съм съгласна или поне не важи за мен. аз направих първата крачка, а и втората разходка, плюс третата магистрала, защото отказах да бъде с който и да е друг мъж, а исках точно този. но това не е защото съм опасни връзки или нщо такова, а чисто и просто, защото съм истинска, знам точно какво и кого искам и бих направила всичко, което мога за това. това не се случва често в живота и го желая на всеки. много по-хубаво е от презастраховането в хралупа в гората. успех!

04 Фев 2012, 14:46

Не веднъж се е случвало аз да правя първата крачка, а тя да се отдръпне. Аз правя втора, тя хуква да бяга, аз хуквам след нея, писъци, полиция :lol:
Лично мен преди доста години за малко да ме свалят, в една елитна чалга дъскутека. Тя пиеше маркова напитка (бира от бутилката) и нежно с устни ми даваше сигнали, какво би ми се случило, ако бях на мястото на шишето. Препотих се, клепачите ми замигаха учестено, сърцето ми заигра в ритъма на басовия кючек. И тогава стана чудо: Тя стана, запъти се към мен......и прошепна на ухото на Герги от моята компания: Мноу си сладък.
След случилото се тази вечер, започнах да чета за "симптоми при кривогледите" и "вредата от неправилната невербална комуникация" :lol:

04 Фев 2012, 15:46

cheap&chic написа:
Memento написа:От личен опит мога да споделя, че жените които са по-активни и правят по принцип първата крачка в последствие е много вероятно докато са с вас да направят първа крачка към друг мъж поради очевидната им инициативност :) Така, че ако тя е много по-активна си опичайте ума колеги и имайте едно на ум :)

чак сега видях, че има 3 страници с отговори и това. не съм съгласна или поне не важи за мен. аз направих първата крачка, а и втората разходка, плюс третата магистрала, защото отказах да бъде с който и да е друг мъж, а исках точно този. но това не е защото съм опасни връзки или нщо такова, а чисто и просто, защото съм истинска, знам точно какво и кого искам и бих направила всичко, което мога за това. това не се случва често в живота и го желая на всеки. много по-хубаво е от презастраховането в хралупа в гората. успех!

Моите адмирации за смелостта и увереността, такива жени като теб са рядкост определено е случил твоят човек :)

09 Фев 2012, 12:19

Привлечи вниманието му...
визуално: Да бъдеш или не кукла Барби?
поведенчески: Да го шашнеш или не с философски размисли?
слухово: Да му надуеш главата или не?
телесно: Да го манипулираш или не?
Накарай го да проумее, че те иска...
Дали така, жените ще са по добри в свалянето на мъже...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8