21 Фев 2012, 15:27
cheap&chic написа:първо свалящите жени щяли да свалят и други мъже, сега влюбения мъж щял да се влюби в друга жена... надушвам тук някакви тенденции... не бяхме ли всички уникални, или? ако партньорът ти не е специален за теб, то по-добре си остани с доверието само и единствено в себа си
21 Фев 2012, 15:29
cheap&chic написа:първо свалящите жени щяли да свалят и други мъже, сега влюбения мъж щял да се влюби в друга жена... надушвам тук някакви тенденции... не бяхме ли всички уникални, или? ако партньорът ти не е специален за теб, то по-добре си остани с доверието само и единствено в себа си
никой не е застрахован от това. Нека обърнем внимание на свободните мъже, които се страхуват да признаят чувствата си. Вече ми се е случвало и мога да споделя от личния си опит, че на мъжете определено им куцат свалките. Ако една жена не вземе нещата в свои ръце няма как да се получи нещо.Аууу тук си имаме работа с професионална разбивачка на къщи тц тц ... Хитруша си голяма ама внимавай някоя да не му приложи същата тактика, да му каже "Внимавай момченце, имаш си приятелка, ще вземеш да се влюбиш в мен и да я оставиш", и да остави и теб
21 Фев 2012, 22:26
22 Фев 2012, 16:17
cheap&chic написа:ами, мога чисто и просто да обощя, че ако човек истински обича или е влюбен, той рядко се отдава на съмнения и им позволява да го водят, дори в мненията му. колкото до мъжете, които трябвало да им поемаме волана от ръцете, скоро ще започна да предлагам ВИК услуги. тогава обаче ще съм си напълно самодостатъчна, един вид
22 Фев 2012, 18:06
13 Мар 2012, 14:30
02 Май 2012, 15:02
15 Май 2012, 15:16
30 Май 2012, 11:25
Izabella L написа:Разбира се, че има жени, които свалят мъже и не смятам, че това поведение не е правилно. Нормално е, когато мъжът не поема инициативата, жената да вземе нещата в свои ръце. Няма време за чакане, за предистории и увертюри. Просто бикът трябва се хваща за рогата веднага
04 Юни 2012, 14:19