Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
30 Окт 2019, 17:53
Това какво общо има със замразяването на яйцеклетки?
01 Ное 2019, 16:21
Явно е искала да сподели събитието. А кога е следващото? Аз не знам дали по принцип могат да се задават въпроси свързани с ин втиро процедури и да се разгледа базата в този ден?
07 Ное 2019, 17:34
Не бяха ли за днес насрочени ''Ден на отворени врати''?
07 Ное 2019, 18:43
renetka написа:Явно е искала да сподели събитието. А кога е следващото? Аз не знам дали по принцип могат да се задават въпроси свързани с ин втиро процедури и да се разгледа базата в този ден?
За ин витро процедура май трябва да се насрочи среща с д-р Лачев.
11 Ное 2019, 16:00
А ако иска да се разгледа базата, пак ли трябва среща с д-р Лачев?
13 Ное 2019, 18:10
annamaria написа:А ако иска да се разгледа базата, пак ли трябва среща с д-р Лачев?
Какво имаш предвид под база?
19 Ное 2019, 13:56
Имам предвид това да се надникне в базата на процеса по ин витро. Едва ли е допустимо това да се случи, но поне да видим малка част от това как се случват нещата.
20 Ное 2019, 18:48
annamaria написа:Имам предвид това да се надникне в базата на процеса по ин витро. Едва ли е допустимо това да се случи, но поне да видим малка част от това как се случват нещата.
Едва ли ще те пуснат в лабораторията. За ин витро най-добре си насрочи консултация с Лачев. За кого се интересуваш?
21 Ное 2019, 16:24
Благодаря за информацията. Искаше ми се да видя нещата как се случват в кухнята.
21 Ное 2019, 18:39
annamaria написа:Благодаря за информацията. Искаше ми се да видя нещата как се случват в кухнята.
Е, как ще те пуснат в лабораторията, нали трябва да е стерилна средата.