annamaria написа:Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
В Свети Лазар има ли развита програма за донорски яйцеклетки?
annamaria написа:Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
annamaria написа:Казах го вече, но ще го кажа и тук. Имат развита донорска програма, развиват я от осем години. Реално не съм запозната със статистика доколко семействата се възползват от тази възможност, но то зависи от проблема.
Yarost написа:annamaria написа:Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
Lisandra написа:Yarost написа:annamaria написа:Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
Прояети тази история, отдавна имат програма:
http://shareno.bg/article/na-16-byah-ob ... v-rcete-si
annamaria написа:Въпросът е как нормативно е уреден въпроса за ин витро процедурите. По отношение на бързите тестове, те не са ли дефицит?
Yarost написа:annamaria написа:Въпросът е как нормативно е уреден въпроса за ин витро процедурите. По отношение на бързите тестове, те не са ли дефицит?
Ин витро процедурите, които са в ход мисля, че не са спрени.
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта