Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
03 Фев 2020, 16:31
Това са две различни неща и би трябвало да са различни и условията на съхранение.
06 Фев 2020, 12:01
Моя позната днес ще ходи на ''Ден на отворени врати'', тя има няколко въпроса. Като толкова много ви вълнува този въпрос, мога да я помоля да пита.
07 Фев 2020, 13:26
Yarost написа:Моя позната днес ще ходи на ''Ден на отворени врати'', тя има няколко въпроса. Като толкова много ви вълнува този въпрос, мога да я помоля да пита.
Ще успееш да дадеш доста полезна информация. Дано не си забравила да и кажеш.
21 Фев 2020, 17:36
В края на краищата няма значение дали е едма и съща процедурата, важна е апаратурата. В това отношение в Свети Лазар са напред.
25 Фев 2020, 18:40
Някой наясно ли е с донорската програма в Свети Лазар?
27 Фев 2020, 17:37
Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
06 Мар 2020, 15:38
annamaria написа:Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
В Свети Лазар има ли развита програма за донорски яйцеклетки?
12 Мар 2020, 12:17
Казах го вече, но ще го кажа и тук. Имат развита донорска програма, развиват я от осем години. Реално не съм запозната със статистика доколко семействата се възползват от тази възможност, но то зависи от проблема.
18 Мар 2020, 16:48
annamaria написа:Казах го вече, но ще го кажа и тук. Имат развита донорска програма, развиват я от осем години. Реално не съм запозната със статистика доколко семействата се възползват от тази възможност, но то зависи от проблема.
Може ли линк към програмата?
20 Мар 2020, 09:38
Yarost написа:annamaria написа:Аз лично не съм много наясно с програмата за донорски яйцеклетки. Но със сигурност има развита. Ти за кого питаш?
В Свети Лазар има ли развита програма за донорски яйцеклетки?
Прояети тази история, отдавна имат програма:
http://shareno.bg/article/na-16-byah-ob ... v-rcete-si