01 Окт 2018, 16:44
Венцислав Маринов написа:Преди време дарих сперма. Напълно безвъзмездно. Това за мен е почти като кръводаряването. Персоналът в болничното заведение беше много компетентен и любезен. И готов да съдейства (естествено в професионален смисъл). Не е толкова страшно или срамно, дори е хохвално. Никой не ме е гледал странно заради това, което реших да направя. Но има много мои приятели, които емоционално не са узрели за такъв акт. Културата и информацията са много малко в България. Все още.
01 Окт 2018, 17:36
Monika_Spasova написа:мъжете невинаги примат материала си като бебе, така де, те си го разпръскват навсякъде цял животДокато при жените е особен начин на вземане.
02 Окт 2018, 14:29
Венцислав Маринов написа:Преди време дарих сперма. Напълно безвъзмездно. Това за мен е почти като кръводаряването. Персоналът в болничното заведение беше много компетентен и любезен. И готов да съдейства (естествено в професионален смисъл). Не е толкова страшно или срамно, дори е хохвално. Никой не ме е гледал странно заради това, което реших да направя. Но има много мои приятели, които емоционално не са узрели за такъв акт. Културата и информацията са много малко в България. Все още.
02 Окт 2018, 17:42
ivan.stoqnov написа:Monika_Spasova написа:мъжете невинаги примат материала си като бебе, така де, те си го разпръскват навсякъде цял животДокато при жените е особен начин на вземане.
![]()
Е то при жените на всеки е ясно, че процесът е по-дълъг и по-труден отколкото при нас.
03 Окт 2018, 09:50
03 Окт 2018, 12:26
03 Окт 2018, 17:44
kauda написа:Не знам дали приемат яйцеклетката като бебе, но си е по-сериозен и по-труден акт от даряването на сперма.
03 Окт 2018, 18:54
04 Окт 2018, 11:06
04 Окт 2018, 15:42