13 Фев 2018, 20:07
Ами те обикновено събират всичко най-лошо в себе си... безспорен факт!
28 Фев 2018, 18:06
Бавнярите! Които се подготвят толкова флегматично, че направо ти се отщява всичко!
28 Фев 2018, 18:09
Мрънкащите дървени философи. Те са в състояние да подлудят всеки.
01 Мар 2018, 13:11
Като гледам май се оформят доста типажи дразнещи мъжаги.
01 Мар 2018, 14:15
Най-дразнещи са ми мрънкащите мъже. и примерно днес един в автобуса, дето миришеше на лошо и държеше да уточни, че като искал да говори на висок глас, щял да говори.. никой да не му правел забележки.. Мачо.. Не мога да понасям мъже, които нямат топки и са евнуси кастрирани от собствените си родители.. дори и да са жертви в тоя ред на мисли, често се превръщат в насилници, което вече отива в една друга категория.. не точно на дразнители. Абе изобщо 90 процента от мъжете мноо ме дразнят. Например тия дето искат да ти бръкнат в гадите и като им дадеш.. викат.. ааа не, мноо си лесна, не ставаш. Ай сиктир!
01 Мар 2018, 17:07
Изключително много мразя хора, които живеят с мисълта, че са по-добри от околните. почти всичко друго мога да преживея...някак.
08 Мар 2018, 20:29
frezia-o написа:Мрънкащите дървени философи. Те са в състояние да подлудят всеки.
Точно тези се явяват и мамини синчета! Иначе не си обяснявма как може да си толкова глупав, та да говориш простотии до припадък!
09 Мар 2018, 11:08
Те са научени да са най-добрите, само че на думи, а не на практика.
09 Мар 2018, 13:52
Значи, сега ще ви кажа най-дразнещия индивид, когото съм срещала в живота си. Един отворко, дето не знае какво иска. Първо той ме сваляше, аз се дърпах, после аз лапнах, той взе да отстъпва назад... Излизахме няколко пъти от дъжд на вятър, нищо. Пишехем си постоянно, а на живо - нищо. Хем го сърби, хем го боли. Кани ме на вечери с техните, като всеки път ми казваше "ама ти сега да не си помислиш, че ходим". Дейба и простака се оказа. Не знам ка къв трибуквен ще поканиш момиче у вас на вечеря с вашите и накрая ще й кажеш "ама ти сега да не си помислиш нещо". Аман от мамини синчета и мъже без макари в гащите. Няма по-дразнещо от пасивен мъж, който на всичкото отгоре не знае какво иска, но ти изпраща смесени сигнали.
09 Мар 2018, 14:00
Според мен мъжът трябва да е активния във връзката, може ли да ти говори така, надявам се, че си го разкарала, това са безумия. Особено, ако не е някой на 12 години..