09 Мар 2018, 14:38
Мижитурките! Тези, които ги тъпчeш с крак, а те нищо не продумват. За какво ми е такъв мъж!?
09 Мар 2018, 14:42
manila_vanila написа:Мижитурките! Тези, които ги тъпчeш с крак, а те нищо не продумват. За какво ми е такъв мъж!?
Какъв трябва да си, за да мачкаш мъжа, с който си? И това не те ли прави теб такава, че никой не би трябвало да те иска
09 Мар 2018, 14:56
Malina написа:manila_vanila написа:Мижитурките! Тези, които ги тъпчeш с крак, а те нищо не продумват. За какво ми е такъв мъж!?
Какъв трябва да си, за да мачкаш мъжа, с който си? И това не те ли прави теб такава, че никой не би трябвало да те иска

Става въпрос за мъже, които нямат мнение или не защитават позицията си до степен на безхарактерност. Ако са такива, по-добре да не ме искат. Отстъпвам ти ги на теб
09 Мар 2018, 14:58
Не се притеснявай, аз си имам страхотен мъж и не си търся нов. :)) но думите ни често са толкова грозни, че обясняват защо някой е без гадже.
09 Мар 2018, 17:47
Многознайкото!

Не мога да понасям хора с арогантност 10 пъти по-голяма от умствения им капацитет
09 Мар 2018, 17:50
Chalmers написа:Многознайкото!

Не мога да понасям хора с арогантност 10 пъти по-голяма от умствения им капацитет

Срещала съм арогантни и със само„увствие, но с покритие и пак са дразнещи

. Тия май все няма кой да ги търпи.
09 Мар 2018, 17:52
БЕДНИТЕ!
никой не може да ме убеди че един беден мъж може да се нарече успял в каквото и да е отношение...а това води до страшни комплекси и простотия.
11 Мар 2018, 10:58
cakes написа:БЕДНИТЕ!
никой не може да ме убеди че един беден мъж може да се нарече успял в каквото и да е отношение...а това води до страшни комплекси и простотия.
Води и до голяма простотия и комплекси в жените като теб.
12 Мар 2018, 18:00
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
12 Мар 2018, 19:25
не забравяйте, че ввсеки си намира половинката, ако си откривате все дразнещи половинки... :) може би вие сте такива и заслужавате такива и нещо трябва да промените в себе си, вместо само да ги сочите с пръст.