Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

21 Юли 2017, 13:53

Тези заплахи са голяма простотия, може ли такова държание и да се заплашват хората и да се порицават, да се заставят да бъдеш с някой. Никгоа не би ми харесал такъв мъж, нито би ми направил добро впечатление, нито някакви такива...

21 Юли 2017, 15:20

Тея не ги понасям, не знам как им се връзват жените. Как може да мотаят толкова. Имам си опит с един такъв,г оляма простотия! И как му се връзват жените и то не една и два, и идея си нямам.

21 Юли 2017, 23:13

Май списъкът с дразнещи мъже е доста дълъг!

24 Юли 2017, 10:52

Всякакви ме дразнят мен, такива, които немогат една филия сами да си намажат и все чакат някой друг.
Тези, които заплашват със самоубийства и самонараняване пък са ми .. думи нямам, смешници.
Не хересвам и онея с голямото самочувствие, а живеят на гърба на родителите си, с грешна преценка кое е тяхно постижение, май само избиват комплекси.
Не харесвам тези, които не могат да напрваят нищо и за всяко нещо търсят помощ и някой друг да го свърши.
Дразнят ме и онея, които не ценят това, което получават..

24 Юли 2017, 14:13

Lollipop написа:Всякакви ме дразнят мен, такива, които немогат една филия сами да си намажат и все чакат някой друг.
Тези, които заплашват със самоубийства и самонараняване пък са ми .. думи нямам, смешници.
Не хересвам и онея с голямото самочувствие, а живеят на гърба на родителите си, с грешна преценка кое е тяхно постижение, май само избиват комплекси.
Не харесвам тези, които не могат да напрваят нищо и за всяко нещо търсят помощ и някой друг да го свърши.
Дразнят ме и онея, които не ценят това, което получават..

Много добре си го описала, точно такива са тези, които и мен ме дразнят. Все като почнат да се оправдавт и да се правят на много важни, лошо ми става!

18 Сеп 2017, 18:42

Простаците ме дразнят най-много. А талива има да ги ринеш с лопата.

21 Дек 2017, 13:26

Ревниви многознайковци, не понасям мъже, които се опитват по всякакъв начин да се изтъкнат колко са велики, в здравето ми бъркат. Абе, бъди нормален човек, защо трябва да си толкова противен?!

08 Фев 2018, 11:49

Много ме дразнят тези, които само лъжат или говорят излишно много и направо си вярват на глупостите...

13 Фев 2018, 11:08

Аз не понасям дърдорковците, мамините синчета и капризните мъжлета. :mad:

13 Фев 2018, 11:29

rali06 написа:Аз не понасям дърдорковците, мамините синчета и капризните мъжлета. :mad:

А те повечето са такива, тея майки ги осакатяват. Забелязала лиси, че мамините момченца са точно тея, дето говорят най-много, с огромно самочувстие без никакво покритие и с претенции до небето! Една майка може да съсипе мъжа, който отглежда!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13