Билковите таблетки МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА помагат ли при безсъние?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Билковите таблетки МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА помагат ли при безсъние?

Мнениеот Паулу Коелюв » 13 Сеп 2019, 16:34

Здравейте! И аз да задам един въпрос на здравна тема. Имам проблеми със съня. Често се будя по 4-5 пъти на вечер. Нямам идея защо, но нещо ми е нервно... Работата ми в никакъв случай не е изнервяща и като че ли няма какво да ме стресира допълнително. Обаче се будя по няколко пъти на нощ. Освен това се събуждам половин час преди да звънне алармата на часовника. Адски е гадно – цял ден се чувствам недоспал и ми е криво.
Не искам да вземам никакви успокоителни или сънотворни хапчета. Абсолютно съм против всякаква химия в тази насока. Самопредписах си билкови таблетки МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА на ПАНАЦЕЯ, пия ги от 1 седмица, но за сега май няма ефект. Дали не трябва да ги пия по-дълго време, за да подействат?
Ползвали ли сте някакви други продукти на билкова основа против безсъние? Препоръчайте ми нещо, което сте пробвали и смятате, че действа. Благодаря!
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09

Re: Билковите таблетки МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА помагат ли при безсъние?

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 14 Сеп 2019, 09:47

Знам, че билковите хапчета трябва да се пият по-продължително време, за да имат ефект. С мента-глог-валериана може и да стане, но те не са ли по-скоро за проблеми със сърцето и кръвното? Аз пия НОВАНАЙТ капсули, също са 100% растителен произход и спя добре.
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48

Re: Билковите таблетки МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА помагат ли при безсъние?

Мнениеот iriny » 14 Сеп 2019, 10:09

Може да ви липсва мелатонин (хормон на съня) и затова да не спите спокойно. Може да пробвате с капсулите СЛАДКИ СЪНИЩА. Но самолечението никога не е препоръчително. Защо все пак не се посъветвате с лекар?
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17


Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта