Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
05 Фев 2015, 14:02
Ами сигурно по определена рецепта може и да стане лечебен, но тип туршия няма нищо общо, аз не съм правила от нито едни от двата вида
09 Фев 2015, 16:45
Никога не съм гои ползвала консервиран за медицински цели, даже не знаех, че се прави така, все съм мислила, че се ползва само пресен за здравето ни.
09 Фев 2015, 17:16
Ползвала съм чесън и мед за да ми укрепне малко организма след като ме хвана един ужасен грип, но не съм консервирала
09 Фев 2015, 17:24
Нищо не съм консервирал с медицински цели, по-скоро с чревоугоднически, маринования чесън с оцет и солчица определено ми действа чревоугоднически, но надали е полезен!
09 Фев 2015, 18:28
Не вярвам, освен ако не се консервира по някакъв специален начин и с кокичета да речем, защото ги няма през цялата година, а от време на време само.
10 Фев 2015, 09:58
Само логиката да се консервира чесън не мога да я разбера, защото чесън има през цялата година
01 Апр 2015, 17:32
Не им се връзвайте на тези, още повече, че идва лято, как ще отидете на басейн или море с тези вонящи коси!
02 Апр 2015, 08:16
Е така или иначе като ги измиеш надали ще мирише косата ти толкова силно, не вярвам обонянието. Иначе може да ти поизгорят кожата
03 Апр 2015, 10:24
Не съм си правила такава маска с лук и чесън, не ме притеснява изобщо аромата, не вярвам, че чак толкова ще са наслои в косата, все пак после ще я измия отново
03 Апр 2015, 16:24
Kaya написа:Не съм си правила такава маска с лук и чесън, не ме притеснява изобщо аромата, не вярвам, че чак толкова ще са наслои в косата, все пак после ще я измия отново

Миризмата остава доста дълго, особено, когато косата се намокри! Иначе не на всички коси ще понесе това, тъй като някои са по-чувствителни, заради начина, по който са третирани!