Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Куче или котка за домашен любимец?

26 Окт 2019, 21:09

Паулу Коелюв написа:Поздравления за избора! Много сладко кученце сте си избрали! Малкият щастлив ли е? Проявява ли желание да се грижи за него?

Благодаря! За сега синчето проявява голям ентусиазъм. Води го на разходка, учи го да ходи до тоалетната, храни го, играят си, опитва се да го учи на команди... изобщо много е весело да ги гледаш двамата. :grin:

02 Ное 2019, 11:39

Чудесно! Дано да се задържи този интерес у детето. Ще се научи да се грижи за другите. Браво! А какво става с кученцето? Като го гледам какво е сладурче и аз се замислям дали да не си взема такова... :wink:

04 Ное 2019, 20:28

iriny написа:Чудесно! Дано да се задържи този интерес у детето. Ще се научи да се грижи за другите. Браво! А какво става с кученцето? Като го гледам какво е сладурче и аз се замислям дали да не си взема такова... :wink:

Вземи си! Голямо забавление е не само за детето. Днес с малкия ходихме да купуваме елече на кученцето и палтенце за зимните разходки... Да го видиш синчето колко беше придирчив! Викам си: аз рокля не съм си избирала толкова време! :lol: Добре, че баща му не дойде с нас! :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3