Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
02 Окт 2019, 15:33
Здравейте! От горе-долу един месец пия Леатон Мултитоник и се чувствам много добре. Препоръча ми го една приятелка. Започнах да го пия, защото се чувствах постоянно уморена и отпаднала. Може би стресът в службата и грижите в семейството ми дойдоха малко в повече. Аптекарката ми каза да пия сутрин на гладно цялата препоръчителна доза от 45 мл. Определено има ефект и смятам да го продължа. Някой може ли да ми каже колко дълго време мога да пия Леатон Мултитоник и трябва ли да се правят почивки между приемите?
Другият ми въпрос е: тъй като в тоника има високо съдържание на кофеин, проблем ли е да пия и 1-2 кафета през деня? За сега си ги пия и се чувствам бодра и освежена, но се притеснявам да не прекаля с кофеина и да има нежелани реакции. Моля, ако някой го е ползвал, да сподели мнение по темата.
02 Окт 2019, 16:17
Питах моя позната аптекарка и тя ми каза, че мога да пия Леатон Мултитоник до 3 месеца, след което да направя почивка още толкова и тогава да продължа, ако има необходимост.
02 Окт 2019, 16:38
И на мен много ми го похвалиха тоя тоник, обаче се притеснявам заради кофеина и алкохола, който съдържа. От време на време имам проблеми с кръвното и не зная как ще ми се отрази. А като се пие сутрин на гладно пречи ли на шофирането? Дрегера няма ли да отчете, ако ме проверят от КАТ?
03 Окт 2019, 15:59
petyo62 написа:И на мен много ми го похвалиха тоя тоник, обаче се притеснявам заради кофеина и алкохола, който съдържа. От време на време имам проблеми с кръвното и не зная как ще ми се отрази. А като се пие сутрин на гладно пречи ли на шофирането? Дрегера няма ли да отчете, ако ме проверят от КАТ?
За кофеина съм питала и ми казаха, че не повишава кръвното налягане, но за алкохола нищо не мога да отговоря.
08 Окт 2019, 11:29
Хора, и на мен ми го препоръчаха тоя леатон, ама да ви питам: дебелее ли се от тая хранителна добавка? Някой знае ли?
08 Окт 2019, 15:49
mimeto96 написа:Хора, и на мен ми го препоръчаха тоя леатон, ама да ви питам: дебелее ли се от тая хранителна добавка? Някой знае ли?
И аз това питах.

Казаха ми, че не се отразява на теглото, но като че ли апетитът ми се подобри, което не е много добре, ако пазиш диета.
11 Окт 2019, 16:27
Взех си Леатон Мултитоник и да ви кажа, чувствам се много добре. Обаче ми предстои да си направя изследвания. Знаете ли дали трябва да спра приема на Леатон преди това, за да не повлияе на резултатите?
14 Окт 2019, 16:49
petyo62 написа:Взех си Леатон Мултитоник и да ви кажа, чувствам се много добре. Обаче ми предстои да си направя изследвания. Знаете ли дали трябва да спра приема на Леатон преди това, за да не повлияе на резултатите?
Добре ще е да го спреш няколко дни преди изследванията, въпреки че никъде не е написано, че влияе.
16 Окт 2019, 16:40
Лош Холестерол 007 написа:petyo62 написа:Взех си Леатон Мултитоник и да ви кажа, чувствам се много добре. Обаче ми предстои да си направя изследвания. Знаете ли дали трябва да спра приема на Леатон преди това, за да не повлияе на резултатите?
Добре ще е да го спреш няколко дни преди изследванията, въпреки че никъде не е написано, че влияе.
Благодаря за съвета! Ще го спра за три-четири дни преди изследванията.
24 Окт 2019, 17:31
От 10 дена го пия това и сечувствам много добре... обаче като че ли откакто го вземам ми се яде повече. Дали влияе на апетита този тоник? Имам чувството, че постоянно съм гладна.