Подозирам, че детето не е от мен. Какво да правя?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Подозирам, че детето не е от мен. Какво да правя?

Мнениеот i.ivanov77 » 13 Ное 2019, 19:42

Благодаря за съветите и подкрепата! Честно казано се чудех дали да пиша отново... Съсипан съм! Тестът дойде... Вярно е! Детето не е мое! Скрих резултатите и нищо не съм казвал на жена ми. Малкия като че ли не го интересува особено... поне не е повдигал темата. На него нищо няма да му кажа.... Той ми е син и аз съм му баща и ще продължавам да се грижа за него! Прави сте - детето не е виновно за грешките на родителите! С жена ми обаче не зная как да постъпя и как ще вървят нещата занапред... Добре, че рядко си говорим и след скандала спим в отделни стаи... Направо не ми го побира ума... знаела е и си е мълчала толкова години! Все се надявах да не е вярно... сега вече наистина не зная какво ще правя...
i.ivanov77
 
Мнения: 64
Регистриран на: 10 Сеп 2019, 14:49

Re: Подозирам, че детето не е от мен. Какво да правя?

Мнениеот marchinko73 » 14 Ное 2019, 20:40

i.ivanov77 написа:Благодаря за съветите и подкрепата! Честно казано се чудех дали да пиша отново... Съсипан съм! Тестът дойде... Вярно е! Детето не е мое! Скрих резултатите и нищо не съм казвал на жена ми. Малкия като че ли не го интересува особено... поне не е повдигал темата. На него нищо няма да му кажа.... Той ми е син и аз съм му баща и ще продължавам да се грижа за него! Прави сте - детето не е виновно за грешките на родителите! С жена ми обаче не зная как да постъпя и как ще вървят нещата занапред... Добре, че рядко си говорим и след скандала спим в отделни стаи... Направо не ми го побира ума... знаела е и си е мълчала толкова години! Все се надявах да не е вярно... сега вече наистина не зная какво ще правя...


Няма да ти пиша неща от сорта: нали ти казах, нито ще ти давам акъли какво да правиш. Поздравления за позицията спрямо детето - това е мъжка постъпка! Аз мойто мнение съм го казал... Да знаеш, че каквото и да решеш те подкрепям, брат!
Аватар
marchinko73
 
Мнения: 440
Регистриран на: 22 Авг 2019, 10:00

Re: Подозирам, че детето не е от мен. Какво да правя?

Мнениеот iriny » 18 Ное 2019, 20:34

Ами ще седнете като големи и умни хора да си поговорите! Жена ти може да е имала много причини да крие от тебе и предполагам, че най-важната е да не те изгуби... Това, че не си говорите и спите отделно е много лошо! Няма да решите проблема така. Ще го задълбочите!
iriny
 
Мнения: 388
Регистриран на: 07 Авг 2019, 12:17

Re: Подозирам, че детето не е от мен. Какво да правя?

Мнениеот i.ivanov77 » 19 Ное 2019, 20:45

iriny написа:Ами ще седнете като големи и умни хора да си поговорите! Жена ти може да е имала много причини да крие от тебе и предполагам, че най-важната е да не те изгуби... Това, че не си говорите и спите отделно е много лошо! Няма да решите проблема така. Ще го задълбочите!


Ако седна да говоря сега с жена ми по този въпрос, не съм сигурен какво ще стане... Предпочитам да си мълча и да се правя, че всичко е наред... поне докато свикна с фактите и се поуспокоя, ако това е възможно... Нормален разговор на тази тема в момента с нея не съм в състояние да проведа. Бесен съм!!! Каквито и причини да е имала да го крие - изневярата е факт! И за нея ли е имала причина?!
i.ivanov77
 
Мнения: 64
Регистриран на: 10 Сеп 2019, 14:49

Re: Подозирам, че детето не е от мен. Какво да правя?

Мнениеот petyo62 » 22 Ное 2019, 20:37

Бих казал, че за момента решението ти е мъдро, обмисли нещата, но не оставяй гнева да те завладее. Когато се почувстваш готов - поговори с жена си. И един много сериозен съвет: НЕ посягай към алкохола!!! Там спасение няма, само затъване!
petyo62
 
Мнения: 222
Регистриран на: 04 Сеп 2019, 12:18

Предишна

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта