06 Ное 2019, 11:14
06 Ное 2019, 13:24
06 Ное 2019, 15:07
07 Ное 2019, 10:20
07 Ное 2019, 12:32
07 Ное 2019, 20:33
Sayonara Girl написа:Коментарът ми ще бъде леко груб, но за сметка на това е абсолютно откровен.
Винаги съм смятала за нечовешки прости мъжете, които спят с леки жени и ги наричат такива и онакива (не визирам теб). Щом някоя е лесна и ти си бил с нея, това говори, че си от същата породa и даже още по-зле, щом обиждаш тях, а себе си смяташ за голям е**ч. Еми, не си. Най-обикновена мъжка, тъпа к***а си и всяка свястна жена би те избягвала.
А ти, авторе, си прав, но защо не спомена за "трудността" на мъжете?Да, жените не са стока в много отношения и това е факт, който не бива да се премълчава, но и мъжете са също толкова зле и даже в някои отношения много повече. Особено сексуалните... (Разбира се, не всички, моля, без обидени.) По въпроса мога да изпиша цял роман.
08 Ное 2019, 18:25
08 Ное 2019, 21:08
iriny написа:Марчинко, пак пускаш някакви фитили в типично твой стил! Що пък само вие трябва да ни сваляте?! Не може ли да е и обратното? Пък за "трудните" мъже хич и не подхващай темата! Всичките сте лесни, щото ви е много слаб ангела!![]()
09 Ное 2019, 18:28
09 Ное 2019, 19:43
Innerlane написа:Да бе, ще го обикалям аз една година по кина и вечери, за да разбера аз накрая, че му е 5 см пишката или има проблеми с ерекцията... Айде не, мерси. Не че не се е случвало, ама човек се учи, докато е жив и гледа да не повтаря грешки![]()
Не всички жени, които спят с вас за една вечер, са лесни. Някои от тях просто смятат, че вие не ставате за повече, а не им се практикува дългосрочно въздържание, докато срещнат някой подходящ за връзка.
Така че айде без тъпи етикети.