Пума написа:Какво ще ми препоръчате?)))
сиско написа:и аз напоследък имам постоянно болки в китките, или по точно изобщо в ръцете, но в коленете нямам и се чудя на какво се дължи
valiart написа:сиско написа:и аз напоследък имам постоянно болки в китките, или по точно изобщо в ръцете, но в коленете нямам и се чудя на какво се дължи
Да не би да е от студа? Нещо на ревматична основа. Но най-добре да се консултираш с лекар.
Petar81 написа:Здравейте,
Ударих си колената и имам един въпрос, надявам се някой доктор травматолог или друг да ме посъветва. Първо ще опиша ситуацията.
Аз съм инвалид (в инвалидна количка) и лесно получавам травми, като трудно ми минава след това. Най-вече ставите, краката. Много не можех да си сгъвам и изпъвам колената, но стана инцидент и рязко ги напънах напред (изпънаха се максимално, с натиск.) бяха и леко извити и ги усетих как и двете припукаха.
Помислих, че съм ги счупил и отидох на ренген. Казаха, че не са счупени. Предписаха ми ЕТОДИН ФОРТ табл. 400 мг. и ДИЙП РЕЛИФ гел 50 гр. Досега съм взел по две опаковки и от десетина дни нищо не взимам.
Първите две седмици имаше големи отоци и болеше постоянно много. После по-малко, когато не мърдам. Сега 50 дни от началото боли доста, но само като ги мръдна и като ме местят от леглото на количката сутрин/вечер.
Въпроса ми е: има ли опасност вече да се възпалят и инфектират нещо или си е нормално още да боли и ще си мине до 2 – 3 месеца? Трябва ли да продължа да пия нещо противовъзпалително или друго (витамини) за по-бързо възстановяване?
Благодаря предварително!
Весели празници на всички!
ganka67 написа:Да не са увредени някои нерви? Минало е доста време. Рентгенова снимка прави ли след инцидента? Може да е било счупване, а не навяхване и от там да са и последиците.
Още от Framar.bg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта