Не искам да съм с него, а не знам какво да направя, за да не предизвикам най- лошото..

d_2 написа:Много хубава тема. За съжаление и на мен този казус ми е до болка познат. Истината е, че когато това ти се случи в една незряла възраст наистина не знаеш какво да правиш. При мен се разви точно в периода на пубертета. В началото нямаше заплахи, а по-скоро натяквания, с цел съжаление. По-късно се стигна и до заплахи. Искам да кажа, на всички момичета, които имат такъв човек до себе си, да не се замислят и за миг и да действат. В такава ситуация, колкото повече отлагаш или се страхуваш става по-тежко. Трябва да се действа на момента.
Memento написа:d_2 написа:Много хубава тема. За съжаление и на мен този казус ми е до болка познат. Истината е, че когато това ти се случи в една незряла възраст наистина не знаеш какво да правиш. При мен се разви точно в периода на пубертета. В началото нямаше заплахи, а по-скоро натяквания, с цел съжаление. По-късно се стигна и до заплахи. Искам да кажа, на всички момичета, които имат такъв човек до себе си, да не се замислят и за миг и да действат. В такава ситуация, колкото повече отлагаш или се страхуваш става по-тежко. Трябва да се действа на момента.
А ако потърпевшият е момче? Да действа ли или там нещата стоят по-различно?
Memento написа:Абе пишем си ние тука обаче нещата може да станат доста сериозни особено ако има заплахи за самоубийство. Имал съм подобно изживяване и да ви кажа честно си е страшничко и адски натоварващо. Ставаш заложник на чувствата на изнудвача обременяваш се с чувство за евентуална вина ... изобщо много сложен казус.
Не винаги варианта просто да си тръгнеш е толкова лесно осъществим
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта