Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Рециклирате ли?

02 Май 2017, 15:13

Там, където живея няма такива контейнери, поне не съм виждала и лично аз не рециклирам, за жалост...но се замислям, че дори и да имаше, не знам дали щях да имам време да сортирам боклука според контейнерите.

02 Май 2017, 19:18

По принцип не е трудно да се разделят, но хората не намират смисъл. Но рециклирането не е само в това да изхвърляш отпадъците разделно, то е в това и да не изхвърлиш батериите в коша, а да ги занесеш на необходимото място, където да се изхвърлят.

10 Май 2017, 11:06

Ами ако хвърляме боклуците в отделни контейнери, нали после тези контейнери отиват на сметището и се изсипват отново на един куп? Каква е логиката тогава ние да разделяме боклуците, след като отиват пак на едно място?

10 Май 2017, 11:40

Tinki написа:Ами ако хвърляме боклуците в отделни контейнери, нали после тези контейнери отиват на сметището и се изсипват отново на един куп? Каква е логиката тогава ние да разделяме боклуците, след като отиват пак на едно място?

Не знам, но май не ги събират така, или поне идеята е да не се събират случайно, а да бъдат иззети с друг камион. Нов случая, че никой не рециклира, тези контейнери са просто контейнери...

17 Май 2018, 20:45

Бих искала да мога да рециклирам, но не успявам да го првя, много ми е трудно да се справя.

20 Дек 2018, 10:45

Когато живеех в чужбина, рециклирах. Тук не виждам смисъл, като после боклукът ни отива на едно и също сметище. Уви!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3